Koncertas “Mirga marga” Kirtimuose

Kirtimų kultūros centras kviečia į koncertą “Mirga marga”. Šį trečiadienį, spalio 30 d. Kirtimuose gros “Kamanių šilelis” ir “Baltasis kiras”.

“Kamanių šilelis”, tai Kamilės Gudmonaitės ir Manto Zemlecko duetas. Jie įvardija savo muziką kaip eksperimentinį folklorą, kurį atlikdami jie naudoja ne tik įvairių tautų muzikos instrumentus, bet ir instrumentus sukurtus savo rankomis. O visi poetiniai tekstai išsilieja dainomis.

“Baltasis kiras”, tai pastoviai kintančio narių skaičiaus kolektyvas, savo atliekama muzika spinduliuojantis hipių laikų dvasią. Psichodeliškai spalvingas ir įtraukiantis patyrimas paliečia visus išdrįstančius pakilti skrydžiui su “Baltuoju kiru”.

Visą koncertą spalvins skulptorės, vaikų edukatorės ir sapnų gaudyklių kūrėjos Eglės Gudonytės ir šviesų menininko ir fotografo Teodoro Malinausko kuriamos gyvos projekcijos (molekulinės, ne pikselinės!). Palaukinės kultūros centre gyvenantys ir kuriantys menininkai pristatys analogines koncertui sukurtas vizualizacijas.

Koncertas įvyks spalio 30 d., 19:30. Į Dariaus ir Girėno g. 69 esantį Kirtimų kultūros centrą atvykti galite 1, 2, 4, 88, 3G autobusais, išlipus F. Vaitkaus arba Dariaus ir Girėno stotelėse (prie posūkio į oro uostą), o paskutiniai autobusai grįžta į centrą net išmušus vidurnakčiui.