“LRT Opus Ore” pristato Without Letters

Artimiausias „LRT Opus Ore“ serijos koncertas jau spalio 23 d. (trečiadienį) – kai „LRT Opus“ studijoje koncertą surengs daug žadanti ir elektroninę muziką bei roką savo kūryboje jungianti grupė Without Letters. Kaip jau tapo įprasta, koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją bei internetą.

Norime jums padovanoti 2 pakvietimus (tau + tavo draugui kiekvienas) į Without Letters koncertą LRT studijoje, S. Konarskio g. 49.

Klausimas – kaip vadinasi pirmasis viešai paskelbtas Without Letters kūrinys?

Atsakymus siųsk adresu redakcija@ore.lt iki spalio 22 d. 16:00.

Sparčiai populiarėjanti jauna vilniečių grupė Without Letters, savo muzikoje indie ir psichodelinio roko elementus derina su elektroninės šokių muzikos įtakomis. Visai netyčia vienoje vasaros stovykloje kadaise susipažinę jaunuoliai netruko išaugti naujokų kelnių. Šiemet visus svarbiausius festivalius apkeliavusi ir esminius Lietuvos klubus, vasaros terasas ir netradicines erdves šokdinusi grupė Without Letters išgyvena pakilimą ir artimiausiu metu žada pristatyti debiutinį įrašų leidinį.

Kai vienas grupės narys Miša Skalskis, žinomas 96WRLD pseudonimu, šį rudenį išvyko studijuoti garso subtilybių į Olandiją, grupė Without Letters užpildė jo vietą ir pradėjo bendradarbiauti su Tomu Narkevičiumi aka Fingalick. Šią kolaboraciją specialiai „LRT Opus Ore“ projektui yra tiesiog būtina pamatyti ir išgirsti gyvai.

Plačiau apie grupę

Without Letters | TOP 15 Biggest Influences

„Without Letters” koncerto pradžia – spalio 23 d. (trečiadienį) 18.00 val.

Tiesioginė transliacija iš „LRT Opus“ studijos

Visi „LRT Opus Ore“ serijos koncertai guli čia