“No Theatre” muša lietuviško teatro žiūrimumo rekordus

Savo ketvirtąjį sezoną užsibrėžę pradėti net dviem spektakliais, teatro judėjimas “No theatre” savo tikslą įvykdė su kaupu. “Nematomų monstrų” premjerą Teatro arenoje žiūrėjo virš 4000 žiūrovų, o sausakimša Menų spaustuvės didžioji salė sutalpino tik pusę norinčių patekti į Ne – apdovanojimus “NO AWARDS”.

Sezono atidarymo šventėje parodytame spektaklyje –apdovanojimuose „NO AWARDS“ žiūrovai susidūrė ne tik su nauja režisieriaus V.Bareikio pasiūlyta teatrine kalba, bet ir su sunkumais patenkant į intriguojantį spektaklį. Už salės durų liko daugiau nei pusė į juodąją menų spaustuvės salę netilpusių žiūrovų.

O jau po kelių savaičių ilgai lauktą spektaklio „Nematomi monstrai“ premjerą išvydo virš 4000 žmonių. Užpildyta buvo ne tik Vilniaus „Teatro arena“ ,bet ir internetiniai tinklai- spektaklio transliaciją internetu stebėjo žmonės iš daugiau nei dešimties pasaulio šalių.

„No theatre“ gyvuoja pagal kiek kitokias repertuaro formavimo taisykles: kaip pastebi žiūrovai, mūsų spektaklius galima išvysti kiek rečiau nei, tarkime, repertuarinių teatrų spektaklius. Dažniausiai tai įtakoja auditorijos poreikiai bei aplinkybės.

Smagu, kad aplinkybės leidžia ir vėl švęsti „Ne apdovanojimus“ bei galų gale sujungti visą pagal Ch.Palhniuck‘o kūrinius sukurtą diptichą į vieną reginį. Tiek ištikimi, tiek nauji „No theatre“ žiūrovai dar iki Naujų metų turės galimybę išvysti abi Ch.Palahniuck‘o romanų – „Kovos klubo“ bei „Nematomų monstrų“ – ekranizacijas,“-sakė šį rudenį net tris premjeras pristatęs režisierius V.Bareikis.

Jei norite išvysti puikų aktorių ansamblį, kuriame kraštutinius šių dienų personažus įkūnija A.Storpirštis, J.Šeduikytė, D.Overaitė, E,Špokaitė, V.Martinaitis, E.Latėnaitė , E.Gudavičiūtė bei akis į akį susitikti su šviežiausia Lietuviško teatro banga, suskubkite įsigyti bilietus į artimiausius „No theatre“ darbus.

Lapkričio 24d. 19h. Menų spaustuvėje ir vėl bus įteikti „NO AWARDS“.

Gruodžio 17d. 19 h. į  „Teatro areną“ sugrįžta „Nematomi monstrai“.

O jau gruodžio 21d. Valstybinio Jaunimo teatro sienas drebins jau kultiniu spėjęs tapti „No theatre“ „Kovos klubas“.

Daugiau informacijos ieškokite teatro judėjimo facebook profilyje.