LRT Opus Ore: Leon Somov & Jazzu užuovėjos ir jūros

Artimiausias „LRT Opus Ore“ serijos koncertas – lapkričio 20-ąją. Tą vakarą „LRT Opus“ studijoje koncertą surengs duetas Leon Somov & Jazzu. Kaip jau tapo įprasta, koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją bei internetą.

Tai bus ką tik išleisto studijinio dueto albumo „Lees and Seas“ („Užuovėjos ir jūros“) išskirtinis pristatymas radijo klausytojams. Duetas pasirodys išplėstos sudėties, jiems talkins papildomi muzikantai ir trys pritariančios vokalistės.

Ore.lt kviečia laimėti kvietimą sau ir savo draugui.

– Kokioje grupėje savo karjerą popmuzikoje pradėjo Justė Arlauskaitė aka Jazzu?

Atsakymą siųsk adresu konkursas@ore.lt iki lapkričio 19 d. (antradienio) 19 val. Parašyk savo vardą, pavardę ir telefono numerį. Laimėtojai bus informuoti asmeniškai.

„Naujasis albumas „Lees and Seas“ yra kitoks nei ankstesnieji mūsų įrašai – jame kur kas daugiau instrumentų ir gyvumo. Šis rinkinys – geriausia, ką esame sukūrę. Nekantrauju sužinoti, kaip jį įvertins publika“, – sako Leonas Somovas.

Klausytojams pristatytos trys naujo albumo dainos „Lower Than The Ground“, „You Give Nothing“ ir „You And Me“ jau sukasi radijo grojaraščiuose. „Mes ir toliau išliekame elektronikos grupe. O šie kūriniai parodo, kokie skirtingi galime būti. Mes nesistengiame apsiriboti vienu žanru ar stilistika“ – sako Leonas Somovas.

„Lees and Seas“ skambanti muzika nepanaši į tą, kurią gerbėjai girdėjo ankstesniame albume „Score“. „Paskutinis mūsų albumas buvo šaltas ir statiškas, todėl pasiilgome šilumos. Taip natūraliai gimė naujo albumo idėja“, – kalbėjo Justė Arlauskaitė-Jazzu. Kokie jausmai sudėti į šį albumą pasako ir jo pavadinimas – „užuovėja yra mylimas žmogus arba namai. O jūros – tai tos gyvenimo ir širdies audros, kurias mes išgyvename,“ – aiškina Jazzu.

Plačiau apie duetą

Tiesioginė transliacija iš „LRT Opus“ studijos

Visi „LRT Opus Ore“ serijos koncertai guli čia