„Yaga Gathering“ skelbia meno konkursą

Liepos 31 – rugpjūčio 4 dienomis vyksiantis muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga Gathering“ kviečia kūrybingai praleisti laiką ir skelbia meno instaliacijos konkursą.

Festivalis kasmet stebina puikiomis dekoracijomis, meno instaliacijomis, rengiamomis dekoro profesionalų. Šiemet festivalyje savo darbus eksponuos pasaulyje žinomi menininkai Otto Rapp (Austrija), Aleksander Rodin (Baltarusija), Neil Gibson (Kanada). Dekoracijas rengia „Flowers of life“ (Suomija), „Free optics“ (Vokietija), „Petrix“ (Ukraina), Viktors Keino (Latvija) ir kt. Unikali galimybė sudalyvauti ir parodyti savo meną suteikiama ne tik kviestiniams dekoratoriams, bet ir visiems norintiems.

Pasak Festivalio organizatoriaus Anton Shoom, dalyvauti konkurse – tai puiki galimybė pradedantiems menininkams bei visiems norintiems pasidalinti savo kūryba su „Yaga“ draugais. „Iki šiol kviesdavome mums žinomus menininkus, galinčius sukurti magišką spalvų pasaulį. Tačiau „Yaga“ – tai bendruomenės renginys, todėl ir aplinką, kurioje gera būti, galime kurti kartu. Jau seniai pastebėjome, kad žmonės į festivalį atvyksta pasiruošę, daugelis iš jų puošia erdvę aplink palapines, o tai padeda sukurti išskirtinį vaizdą. Šiemet norime paskatinti visus dar labiau pasistengti ir skelbiame konkursą, kurio laimėtojai galės eksponuoti savo darbus kartu su žinomais menininkais bei laimėti prizą“ – sako festivalio organizatorius.

Menininkai, norintys dalyvauti konkurse, turi atsiųsti parengtą projektą. Festivalio organizatoriai atrinks geriausių idėjų autorius, kuriems po projektų įgyvendinimo bus padengtos bilietų įsigijimo ir visos, meno instaliacijos įgyvendinimui būtinos išlaidos. Geriausias projektas bus apdovanotas 1000 litų piniginiu prizu.

Paraiškos priimamos iki liepos 13 dienos el. paštu om@yaga.lt

Nuotraukos: „Goodlife photography“

Daugiau informacijos:
www.yaga.lt