Atlikėjams registruotis į „Talinn Music Week“ liko vos kelios dienos!

Ši savaitė yra paskutinė, kai muzikos atlikėjai gali teikti savo paraiškas į didžiausią Baltijos ir Šiaurės šalių muzikos konferenciją ir talentų festivalį „Tallinn Music Week“ (TMW). Iki gruodžio 1 dienos ne tik priimama atlikėjų registracija, tačiau norintys įsigyti delegato akreditaciją tai gali padaryti už mažiausią „early bird“ kainą.

Estijos sostinėje TMW bus rengiamas ateinančiais metais kovo 25-28 dienomis. Festivalis yra atviras visiems muzikos stiliams. Paraiškos teikiamos užpildžius formą, esančią interneto svetainės www.tmw.ee tituliniame puslapyje.

Šiemet Taline pasirodė iki šiol gausiausias lietuvių būrys – net dvylika atlikėjų, o festivalį pradėjo lietuviškas priėmimas „Warm Up with Lithuania!“. Lietuvių fotografas Rytis Šeškaitis TMW šiemet buvo apdovanotas už geriausią „Instagram“ nuotrauką.

2009 metais pradėtas rengti TMW smarkiai išaugo ir jo muzikos programa vyksta ne tik muzikos klubuose, tačiau ir viešose miesto erdvėse (TMW miesto scena). Viešose erdvėse taip pat vyksta įdomūs pokalbiai ir diskusijos (TMW pokalbiai), Talino restoranai rengia specialius meniu (TMW skoniai).

TMW 2014 skaičiai yra išties įspūdingi: 34 scenos, 227 atlikėjai iš 21 šalies (tarp jų 149 atlikėjai iš Estijos), 22 858 festivalio lankytojai, 813 konferencijos delegatų (tarp jų 506 iš užsienio).

www.tmw.ee, www.shownet.lt

Prisegtose iliustracijose: „Tallinn Music Week“ akimirkos (organizatorių nuotr.), Ryčio Šeškaičio nuotrauka-nugalėtoja (Ryčio Šeškaičio nuotr.).