Colours of Bubbles albumą pristatys Kaune ir Klaipėdoje

Puikių įvertinimų po antrojo studijinio albumo „She Is the Darkness“ sulaukusi šiauliečių indie roko grupė „Colours of Bubbles“ tęsia jo pristatymo turą. Šį penktadienį muzikantai koncertuos Klaipėdos klube „Kaštonas“, o šeštadienį pasirodys Kauno klube „Orixo“.

„Tai bus paskutinieji turo „She Is the Darkness“ koncertai Lietuvoje – paskutinė proga pamatyti mus, atliekančius pilną šio turo programą, todėl visų labai laukiam. „Kaštone“ grosime ne pirmą kartą, todėl žinome, kad tikrai bus smagu, nes kitaip ten ir nebūna. Na, o „Orixo“ klube lankysimės pirmąkart, tad tikimės, kauniečiai mus nustebins“, – grupės nuotaikomis dalinosi gitaristas Paulius Trijonis.

Bilietais į šiuos koncertus prekiauja „Bilietų pasaulis“. Praėjusią savaitę „Colours of Bubbles“ grįžo iš Estijos, kur tęsė „She Is the Darkness“ pristatymo turą surengdami koncertus Taline ir Tartu. Artimiausiuose grupės užsienio planuose – albumo pristatymo koncertai birželio mėnesį Latvijoje.

„Colours of Bubbles“ savo antrąjį albumą „She Is the Darkness“ išleido kovo 8 dieną kompaktine plokštele ir visose skaitmeninėse platformose. Iš šio albumo šiemet jau pasirodė du radijo singlai ir vaizdo klipai „Rusty Trombone“ ir „The Edge of the World“.

Albumo pristatymo koncertą grupė surengė Panevėžyje moterų pataisos namuose. Pirmas viešas turo koncertas kovo viduryjeįvyko Vilniuje. Jo metu grupė pademonstravo originalius apšvietimo sprendimus, taip pat klubą „Legendos“ iškvėpino specialiai šiam koncertui parinktu kvapu.