Balsuok už mus “Login’e”

2013-aisiais startavo “Ore” versija 5.0, kurią šiandien ir matai savo ekrane. Priešingai nuolatiniam virtualybės margumynui buvo nuspręsta suteikti turiniui ramaus minimalizmo ir gaivios erdvės, atsisakyta komercinių banerių. Tikimės, čia galima ramiai pabūti ir atrasti įdomių minčių.

Esame nominuoti Kultūrinio, ne pelno siekiančio projekto kategorijoje “Login” apdovanojimuose – jei manai, kad savo misiją atliekame tinkamai, atiduok savo balsą.

Amžių sandūroje “elektroninis žurnalas apie muziką, kiną ir pramogas „Ore“ net keletą kartų buvo apdovanotas “Logino” pirmtako – Lietuvos WWW čempionato Grand Prix. 2017-aisiais būti geriausiais nepretenduojame, tačiau manome, kad užimame svarbią vietą lietuviškų tinklapių raizgalynėje.

Iš popierinių fanzinų pasaulio ir svetainės alt.pit.ktu.lt išsivystęs projektas siūlė daug tuo metu nematytų naujovių: Ore>forumai, ore>kalendorius, ore>grotuvas ir kt. Šiandien visa tai yra ir, atrodo visada buvo, socialiniuose tinkluose, o daugelis mūsų buvusių bendraautorių tapo žinomais, savo srityse vertinamais, veikėjais.

DĖKOJAME visiems prisidėjusiems prie “Ore” versija 5.0:

[ata] Arnas Bagdonas – dizainas
Henrikas Riškus – naujasis logotipas
Laurynas Marčiulaitis – konsultacijos
Regina Fomina – testavimas
Tadas Sugintas – programavimas
Viktorija Rusinaitė – entuziazmas, konceptas, testavimas

AČIŪ!