The Hidden Reverse #14 – Muk Presents 23rd Suspect

XIV “Hidden Reverse” serijoje svečiuose – 23rd Suspect. Po šiuo pseudonimu slepiasi Lukas – didžėjus ir visual artist’as iš naujos šviežios Vilniaus didžėjų bangos. Lukas pasakojo, kad sukioti knobus pradėjo su jungle, bet šiandien jo akiratis platus kaip pasaulis – ta proga su dar keliais muzikos apsėstais draugeliais jie įkūrė platformą “World Wide Sound Web”, kuri, kiek girdėjau, kuo puikiausiai debiutavo ir skardžiai nuaidėjo reivu per dvi sales “Yucatan’e” Vilniuje, o ateity nusimato ne vienas experimentinės šokių muzikos event’as ir gal net šis tas daugiau daugiau.

Berlyno “Kašmyre” sugrotas Luko setas – visiškai nepėsčio experimental groove’o lydinys: naujam gyvenimui prikelti oldskūliniai break’ai, skardūs metaliniai dūžiai sumišę su egzotinėmis bangelėmis, žavi aritmija ir malonūs disonansai. Kai mainomės muzika ir Lukas man ką nors atsiunčia, visada pagalvoju, kad tai – mano dalykas, tik kad iš ateities. Griūvantis Reverso dvaras staiga nušvinta neonu, o nykštukai, su kuriais juokėmės apžėlusiame jo sode, nupurškiami lateksu. These are the times – and these are the records of the times.

Visą laidų archyvą su tracklist’ais ir iliustracijomis galite rasti www.cashmereradio.org/shows/the-hidden-reverse.

‘The Hidden Reverse is Muk’s monthly show on the Berlin based webradio Cashmere Radio produced in collaboration with Ore.lt. 

To find out more shows check www.cashmereradio.comCashmere Radio has an open studio policy and streams from an old industrial building in Lichtenberg. Feel free to get in touch when in Berlin to visit the studios.’

“OreCast” laidų archyvą gali rasti čia.