Į Vilnių grįžta britų muzikos žvaigždės Glass Animals

Nors ruduo šiuo metu atrodo dar toli – jo verta laukti. Į Vilnių grįžta britų muzikos žvaigždės „Glass Animals“. Pasaulinė indie roko grupė rugsėjo 7 d. pasirodys muzikos ir menų festivalio „Loftas Fest“ scenoje.

Tai bus jau antrasis „Glass Animals“ pasirodymas Vilniuje. Pirmą kartą Lietuvoje jie viešėjo prieš trejus metus ir taip pat pasirodė „Loftas Fest“ festivalyje. Vos nulipę nuo scenos, sužavėti Lietuvos publikos, vaikinai jau tada žadėjo, kad tai ne paskutinis jų pasirodymas Vilniuje ir šį rudenį pažadas taps žodžiu.

Per pirmąjį „Glass Animals“ pasirodymą Lietuvoje bilietai į koncertą buvo išpirkti gerokai prieš renginį, todėl koncerto organizatoriai įspėja visus norinčius garsiuosius britus išgirtsi gyvai – vos pasirodžius bilietams – ilgai nedelsti. Šįkart bilietai į rugsėjo 7 d. koncertą prekyboje pasirodys antradienį.

Aukso viduriuku tarp elektronikos ir gitarinės muzikos tituluojami „Glass Animals“ nesiliauja įrodinėja, kad jų šlovė niekad nebuvo atsitiktinumas ar trumpalaikis blyksnis. Scenoje debiutavę 2010-aisiais, netrukus jie tapo viena geidžiamiausių indie roko grupių pasaulyje ir šių pozicijų neapleidžia iki šiol.

To įrodymas – pirmos vietos radijo stočių topuose ir per akimirką iššluojami bilietai į grupės turus Europoje bei Amerikoje. Į savo laidas juos kviečiasi tokios JAV televizijos žvaižgdės, kaip Jimmy Kimmel, o „Spotify“ platformoje juos seka daugiau nei 200 milijonų klausytojų.

Grupės kūryba milijonus visame pasaulyje nukelia į muzikaliai kerinčius pasaulius, pagardintus džiunglių motyvais, subtropinėmis spalvos, laukinių paukščių čiulbėjimu ir intriguojančiomis istorijomis.

Ilgai lauktas, jau antrasis, „Glass Animals“ pasirodymas Lietuvoje – rugsėjo 7 d., menų fabriko „Loftas“ organizuojamame „Loftas Fest“ festivalyje. Šiemet šis festivalis vyks rugsėjo 7-8 dienomis ir žada dvi dienas ir naktis muzikos, meno ir pramogų gausos. Nuo įdomiausių Lietuvos ir užsienio grupių koncertų iki meno performansų, tarptautinės gatvės meno galerijos po atviru dangumi, naktinio kino teatro, vinilų turgaus ir dar daug visko.

Daugiau informacijos: www.menufabrikas.lt/loftas-fest