“La Casa del Obrero Mundial” feat. Benyam Seifu

Su jumis sveikinas antroji La Casa del Obrero Mundial serija – tiesiai iš Meksiko nuo visados jūsų Muk. Šįkart šalia įprasto garsų koliažo iš vieno tankiausiai apgyvendinto miesto garsu įrašų bei kūriniu nuo Carter’ių šeimynos, Lizzie Mercier Decloux ir Berlyno Keller Crackers, aštriausias laidos čili pipiras – interviu ir muzika nuo Etiopijoje gimusio, Australijoje augusio, Lotynų Ameriką išmaišiusio ir Meksikoje pasilikusio Benyam Seifu. 50 minučių mix’as iš Benyam’o kompozicijų su grupe ir solo. Malonaus klausymo!

Kasmėnesinė dozė įrašų iš vieno didžiausio ir tankiausiai apgyvendinto miesto gatvių ir kitų kampelių, interviu su vietiniais kūrėjais bei, kaip visada, muzikiniai deimančiukai iš Muk skrynelės. Su realia meile – iš siurrealaus Meksiko!

La Casa del Obrero Mundial is Muk’s monthly show on the Berlin based webradio Cashmere Radio produced in collaboration with Ore.lt. 

To find out more shows check www.cashmereradio.comCashmere Radio has an open studio policy and streams from an old industrial building in Lichtenberg. Feel free to get in touch when in Berlin to visit the studios.’

“OreCast” laidų archyvą gali rasti čia