Muzikos inkubatoriaus “Novus” dalyviai The Bad Tones pristato singlą

Psichodelinio roko grupė iš Latvijos „The Bad Tones“ (anksčiau – „The Pink Elephant“) šiandien pristato pirmą singlą „Over Me“ iš liepos pradžioje išleidžiamo albumo „Is It Good Enough?“.

„Ši daina pasakoja istoriją apie pavargusią sielą, keliaujančią namo ketvirtos valandos traukiniu ir apie mintis, kurios aplanko tą ankstyvą rytą. Tai – daina apie ilgesį ir norą būti su savo mylimąja ar mylimuoju, ją ar jį apkabinti ir laikyti tol, kol ramiai užmigsi“, – pasakoja grupės nariai.

Nuo 2013 metų Latvijos muzikos scenoje aktyviai veikiančios ketveriukės, anksčiau žinomos „The Pink Elephant“ vardu, diskografijoje būsimas albumas „Is It Good Enough?“ bus  ketvirtas grupės kūrybos rinkinys.

Savo klausytojų ratą sėkmingai buriantys daugumoje Europos šalių, kaimyninės šalies kūrėjai atpažįstami ir Lietuvoje. Surengę ne vieną koncertą mūsų šalyje, „The Bad Tones“ nariai scena dalinosi bei gerus ryšius iki šiol palaiko su grupėmis „Garbanotas“, „Arklio Galia“, „Abudu“ bei kitomis.

Šią vasarą „The Bad Tones“ su naujo albumo programa mūsų šalyje bus galima išvysti ne kartą. Viena iš progų – Menų fabriko LOFTAS organizuojamas muzikos inkubatorius „NOVUS“, kur kartu su kitomis grupėmis ir atlikėjais „The Bad Tones“ rungsis dėl geriausios Baltijos šalių grupės titulo, kurį ankstesniais metais jau yra iškovojusios grupės „Timid Kooky“, „Elnio Rago Miškas“, „BASI“ ir kiti.

Taip pat, šią vasarą grupė surengs solinius koncertus Vilniuje ir Palangoje, o iki jų pristatys dar vieną singlą iš būsimo albumo.