“La Casa del Obrero Mundial” 4

Ketvirtoji visų pamėgtos psichodelinės orų prognozės iš Meksiko serija – per ir apie būgnus: dėliojant playlistą ir garso įrašus iš Meksiko gatviu ir vietovių kitaip ir būti negalėjo. Be to, dar ir širdis, paskutinįjį mėnesį niekaip nenustojusi plakti, todėl šio mėnesio laida gerokai emocionalesnė ir intymesnė. Sapnai, pasakojimai apie neįmanoma meilę ir kaip nuo to skauda, seniai prarasti mylimieji, virtę į vaiduoklius ir ateities mylimieji vaiduokliai, būgneliai pagaminti iš kačių , būgnų alus, subraižytos mašinos per after’ius ir patarimai, kaip neįprastais būdais gydytis diabetą. Visą tai ir daugiau – šioje “La Casa del Obrero Mundial” serijoje.

Kasmėnesinė dozė įrašų iš vieno didžiausio ir tankiausiai apgyvendinto miesto gatvių ir kitų kampelių, interviu su vietiniais kūrėjais bei, kaip visada, muzikiniai deimančiukai iš Muk skrynelės. Su realia meile – iš siurrealaus Meksiko!

La Casa del Obrero Mundial is Muk’s monthly show on the Berlin based webradio Cashmere Radio produced in collaboration with Ore.lt. 

To find out more shows check www.cashmereradio.comCashmere Radio has an open studio policy and streams from an old industrial building in Lichtenberg. Feel free to get in touch when in Berlin to visit the studios.’

“OreCast” laidų archyvą gali rasti čia