“Devilstone” organizatoriai debiutuoja su “Popskull”

Paslaptis-ne-paslaptis, bet jau keli metai iš eilės galvojome ir svajojome apie naują festivalį Anykščiuose. Bet dažniausiai pritrūkdavo laiko ir kažkiek įkvėpimo. Tačiau šie metai kitokie. Organizuojant Devilstone prisikaupė daug idėjų, kurios festivaliui yra perteklinės arba visai ne į temą. Iš šių idėjų ir iš noro Anykščiuose kurti gražius dalykus gimsta POPSKULL.

Debiutinis festivalis – rugpjūčio 7–9 giliai giliai Anykščių šilelyje pasislėpusioje – best kept secret – stovyklavietėje. Viena Live scena, viena nakties šokiams. Nenuobodžiausi, bus veiksmo ir dieną. Nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio ryto: 12 alternatyvos talentų ir 6 naktinių šokių dirigentai. Apie juos papasakosime vėliau, o gitaromis vynios: Luctus, Jautì, Solo Ansamblis, Kannabinõid, Mėlyna, Pekla, Phrenetix, Egomašina, Autism ir Plié.

Jaukus, įvairus, estetiškas. Tokį įsivaizduojame pirmąjį POPSKULL.

Neapribotas žanriškai, festivalis ribotas žmonių skaičiumi – 700. Bilietus parduoda ebilietai.net. Visų norinčių nesutalpinsime, tad geriau jau pasirūpink bilietais iš anksto. Jei situacija šalyje pasikeis ir festivalis negalės debiutuoti, visi pinigai bus grąžinti per dvi savaites nuo atšaukimo. Bet tikėkimės, kad šią vasarą rokenrolo Anykščiuose bus.

Apie viską sek info čia: POPSKULL