Ketvirtas „Tilto namų festivalis“ keliasi į radiją   

Dėl karantino apribojimų šią vasarą atšauktas „Tilto namų festivalis“ grįžta radijo formatu.

„Kviečiam apsitvarkyti kambarius arba pasikrauti telefonus – kad ir kur klajotumėt, sekmadienį, lapkričio 15 dieną jus lydės ilgiausia gyvo radijo patirtis – visą dieną vyksiantis Tilto namų radijo festivalis!“, – sako festivalio organizatorė Gabrielė Tamutytė.

Iki šiol trejus metus jungęs aktualią alternatyvią lietuvišką muziką ir ją supančią klausytojų bendruomenę, festivalis ketvirtą kartą pasitinka publiką saugiu, radijo formatu. Gyva transliacija klausytojus Lietuvoje ir svetur pasieks nepriklausomo internetinio bendruomenės radijo „Palanga Street Radio“ bangomis.

„Viskas, ką reikia atsiminti: www.palanga.live Įsijungę šią nuorodą lapkričio 15 d., sekmadienį susikursit unikalų garso takelį ir pažadam, tikrai atrasit šį tą negirdėto“, – pasakoja radijo festivalio komanda. Unikalią radijo patirtį kurti ir įgyvendinti padeda Lietuvos Kultūros Taryba bei Vilniaus miesto savivaldybė.

Dešimt valandų „Palanga Street Radio“ transliuos dešimties dėmesio vertų lietuviškos indie scenos vardų koncertus. Pasirodymai bus įrašyti, o vėliau, iš atsirinktų kūrinių bus išleistas rinkinys, talpinamas skaitmeninėse platformose Spotify, Pakartot.lt ir kt.

Tarpuose tarp žinomų Lietuvos grupių ir atlikėjų pasirodymų „Palanga Street Radio“ bangomis skambės lietuvių kūrėjų muzikos selekcija. Jos dalimi kviečiami tapti visi, ypač mažiau žinomi ir populiariųjų šalies radijų negrojami kūrėjai. Savo kūrinius muzikantai iki lapkričio 1 d. kviečiami pateikti adresu: tiltonamai@gmail.com

„Tilto namų radijo festivalis“ skambės ne tik klausytojų namuose, bet ir daugybėje Lietuvos kavinių, barų, knygynų ir pan. Prisidėti prie iniciatyvos ir lapkričio 15 d. transliuoti festivalį organizatorių komanda kviečia visus neabejingus gerai lietuviškai muzikai.

Renginys internete: https://fb.me/e/33cUHzu35