Internetinio bendruomenės radijo iniciatyva – koncertų transliacijos iš kūrėjų studijų

Internetinio bendruomenės radijo „Palanga Street Radio“ komanda dovanoja klausytojams rudeninę koncertų seriją „SEALED“: keturis gyvai transliuojamus pasirodymus iš jaunų muzikos kūrėjų studijų, įsikūrusių Vilniuje.

Tiesioginės video ir audio transliacijos yra pasiekiamos per http://palanga.live ir „Palanga Street Radio“ „Facebook“ paskyrą. Šioje serijoje jau pasirodė t(reperis) „IYE“, „surf-rock” muzikos trio „shishi“ ir ruošiasi savo kūryba pasidalinti kompozitorė, vokalistė Jūra Elena Šedytė ir saksofonistų kvartetas „Katarsis4“.

Koncertų transliacijas papildo interviu su muzikantais, kurių metu apžvelgiami jų kūrybos užkulisiai bei apribotos socializacijos keliami profesiniai iššūkiai. „Palanga Street radio“ kviečia sekti radijo „Instagram“ ir „Facebook“ paskyras, kuriose bus anonsuojamas interviu laikas bei klausytojai galės patys užduoti klausimus atlikėjams.

Lapkričio 11 d. 20 val. įvyks trečioji „SEALED“ serijos koncerto transliacija, kurioje savo kūrybą pristatys Jūra Elena Šedytė. Menininkė pasitelkdama kompozicijos ir improvizacijos sąveiką, kuria instrumentinę ir elektroninę muziką, dalyvauja įvairiuose kolaboraciniuose tarpdisciplininiuose kūrybiniuose projektuose. Jūra Elena sieja save su kūrybine, atlikimo ir improvizacine veikla, nesistengia tilpti į labai apibrėžtas kūrybos formas, nuolat ieško įvairių garso ir kitų meno elementų sąveikos išraiškų.

Visos gyvų koncertų transliacijos nemokamos.

Trečiojo koncerto transliaciją anonsuojantis „Facebook“ renginys

„Palanga Street Radio“ yra nepriklausomas internetinis bendruomenės radijas, įsikūręs Vilniuje. Pagrindinė radijo misija – sukurti muzikos, menų ir bendradarbiavimo platformą muzikos mylėtojams Lietuvoje ir už jos ribų internete.

Radijo projektas „SEALED“ – tai koncertų ir interviu serija leidžianti trumpam užsukti į kūrėjų studijas, priartėti ne tik prie jų muzikinių rezultatų, bet ir iš arti pažvelgti į kūrybinių procesų užkulisius.

Tiesioginės koncertų video ir audio transliacijos per http://palanga.live ir „Palanga Street Radio“ „Facebook“ paskyrą. Radijo interviu per http://palanga.live.

Projektą dalinai finansuoja: Lietuvos kultūros taryba

Draugai: Kirtimų kultūros centras

Vizualo autorė: Julija Lečaitė