Cheri pristato naują mini albumą: „Tai jaunos alfa moters istorijos“

Grakščiai R&B, trapo ir repo stiliais savo dainose žaidžianti atlikėja Viktorija Vyšniauskaitė-CHERI kviečia išgirsti naują mini albumą „11:11“. Atlikėja naują dainų rinkinį pristato trumpai ir paprastai – tai jaunos alfa moters istorijos.

„Kiekviena daina atspindi skirtingus jaunos ir ambicingos merginos gyvenimo aspektus. Tai – muzika apie kovą prieš stereotipus, už moterų įgalinimą ir tai, ką išties reiškia būti nepriklausoma mergina”, – sako CHERI.

Pernelyg seksualizuotos moterys, „blogos mergaitės“ idealizavimas ir vieta visuomenėje,  „sugar daddy“ ir  „sugar babe“ santykiai – tai tik kelios temos, į kurių klausimus Cheri bando rasti atsakymus savo dainose.

„Mano kūryba yra apie seksizmą, moterų objektyvizavimą šiuolaikinėje hiphopo muzikoje ir jų susidūrimą su kasdieninėmis, socialinėmis problemomis”, – pasakoja atlikėja.

Žinutę CHERI siunčia ne tik klausytojoms merginoms – ji tikisi, kad ją išgirs ir vyrai, nes temos, apie kurias kalba „11:11“, turėtų būti svarbios kiekvienam.

„Jei per muziką galiu papasakoti apie tam tikras problemas ar bent vieną įkvepiančią istoriją, man to pakanka. Mano tikslas yra sukurti tai, kas paliestų žmones, tai, kas turėtų tam tikrą išliekamąją vertę”, – tikina CHERI.

Už pagalbą kuriant naujausią mini albumą „11:11“ atlikėja dėkoja prodiuseriams Vaiperiui, Niklavz ir Karoliui Ilčiukui, atlikėjai Areve, viršelio autoriams Tadui Jotkevičiui ir fotografui DJ Yung Žižek, taip pat „Perspective Collective” už pagalbą realizuojant mini albumo leidybą.

Nuo kovo 30 dienos naują CHERI mini albumą „11:11“ galima išgirsti visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose.