Timid Kooky pristato naują albumą „Baby Be My Spiderman“

Nuo šių metų pradžios kas mėnesį vis nauju kūriniu pasidalinusi grupė „Timid Kooky“, juos ir dar vieną neišleistą dainą pristato viename svarbiausių leidinių grupės diskografijoje – mini albume „Baby Be My Spiderman“.

„Labai džiaugiamės pradėdami naują grupės etapą, su kiek griežtesniu leidiniu. Jau buvom pamiršę, koks didelis jaudulys apima išleidžiant naują albumą. Tikriausiai, panašus jausmas išleisti vaiką į pirmą dieną mokykloje – labai tikiesi, kad jam gerai seksis, kad kiti jį priims ir prižiūrės, kad susiras naujų draugų ir nepamirš suvalgyti sumuštinio”, – mintimis dalinasi grupės „Timid Kooky” nariai.

„Baby Be My Spiderman“ – antrasis grupės dainų rinkinys, kurį sudaro penki, klausytojų susidomėjimo jau sulaukę kūriniai ir juos vienijanti istorija apie vidinės ramybės ieškojimą, išsilaisvinimą ir meilę sau.

 

„Timid Kooky” nariai atskleidžia, jog daugiau nei metus užtrukęs albumo kūrybos laikotarpis jiems buvo itin sudėtingas. „Nežinojome ko tikimės iš savęs ir kur link turėtume judėti nuo mūsų debiutinio albumo „Tanzen“, teko ilgai mėtytis pirmyn ir atgal tarp idėjų ir variantų. Dėl to, labai norėjome, kad šitas albumas atspindėtų mūsų vidinę būseną, krypties ieškojimą kūryboje ir gyvenime ir nerimastingą, neapibrėžtą norą kažko daugiau”, – pasakoja trijulė.

Kažką daugiau grupė matė ir būsimo albumo viršelyje, taip pagrindiniu jo herojumi tapo absoliutus Europos kultūrizmo čempionas Justas Poliakus. Didingą mini albumo viršelį kūrė Aneta Urbonaitė ir Nikita Voitov.

Nevaržomos roko energijos pilną albumą šiandien galima išgirsti visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose. Jį „Timid Kooky” išleidžia su Didžiosios Britanijos muzikos kompanijos „The state51 Conspiracy” pagalba. Albumo leidybą dalinai finansuoja asociacija AGATA ir Lietuvos kultūros taryba.

„Tikimės, kad mūsų naujas albumas padės klausytojams pamilti save ir nenustoti augti. Nuo sukąstų dantų iki šypsenos – vienas žingsnis. Viskas priklauso nuo tavo požiūrio. Laimėk dėl savęs“, – mintimis dalinasi ir naują savo darbą išgirsti kviečia „Timid Kooky“.