MAVV pristato naują dainą: „tai – atvira išpažintis“

Alternatyvios pop-roko scenos grupė MAVV pristato naują dainą pavadinimu „Išpažintis“ bei netrukus tuo pačiu pavadinimu išeinantį savo debiutinį albumą. Ilgas karantino laikotarpis ir prieš metus išgirsti lemtingi žodžiai padėjo susivokti apie ką grupė nori kurti toliau.

Prieš penkerius metus dar groję gimnazijos aktų salėje, kaip patys įvardina, garažinį roką, šiai dienai grupė MAVV drąsiai žengia į naują muzikos erą „mes labai pasikeitėme ir pagaliau atradom savo skambesį“ – teigia MAVV.

Lemtingas lūžis grupės istorijoje įvyko 2020 metais pasirodžius grupių konkurse „Novus’20“. Kaip šiandien, grupės lyderis Mantas Katinas prisimena kitos grupės vokalistės ištartus žodžius: „pamenu, man nulipus nuo scenos ji priėjo ir pasakė, kad aš galiu vienas viską geriau”. Po šio įvykio, M. Katino galvoje šmėstelėjo naujas suvokimas: „pardaviau automobilį ir susirinkęs svarbiausius daiktus, išvykau į užsienį. Likau vienui vienas ir buvau priverstas susigyventi su savimi“.

Vieneri metai atsiribojus nuo iki tol gerai pažįstamo, saugaus ir patogaus gyvenimo, atlikėją įkvėpė kurti muziką drąsiau ir kur kas atviriau.

Šiandien, grupė MAVV pasiruošusi būti nuoširdi, tikra ir net grubi savo kūryboje. Daina „Išpažintis” pasakoja istoriją, tikriausiai ne vienam gerai pažįstamą, kuomet bandai kitam pripažinti savo giliausius jausmus. M. Katinas tai sulygina su išpažintimi: „prisipažinti kitam jausmuose, tai tarsi nueiti iki bažnyčios ir pasakyti kunigui, kad aš rimtai prisidirbau. Tai lygiai taip pat sunku ir reikalauja daug vidinės jėgos“.

„Išpažintis” ne tik dainos, bet ir artėjančio grupės debiutinio albumo, pavadinimas. Kaip teigia grupės nariai, šis albumas, tai naujas grupės skambesys ir dar atviresnės dainos.

„Norime savo gerbėjams parodyti kitą pusę. Dainose nuoširdžiai ir be jokių užuolankų išlietas jauno žmogaus vidinis pasaulis ir išgyvenimai“- teigia MAVV.