Įkvėpta tropinių karščių CHERI sukūrė naują dainą: kviečia atsipalaiduoti ir nebijoti rizikuoti

R&B, trepo ir repo stilių muzika garsėjanti atlikėja Viktorija Vyšniauskaitė-CHERI kviečia išgirsti naują dainą „Nori“. Kartu su daina dainininkė pristato ir karščiu bei vasara alsuojantį vaizdo klipą.

„Daina yra apie troškimą, apie žaismingą vienatvę ir besimezgančią meilės istoriją. Ši daina yra kvietimas rizikuoti ir visiškai atsipalaiduoti”, – sakė CHERI.

Kaip teigia atlikėja, „Nori“ buvo įkvėpta Lietuvą šiuo metu svilinančių karščių. Tokie tropinio klimato vizitai šalyje privertė CHERI tai įamžinti naujoje afrobeat ir dancehall stiliais pasižyminčioje dainoje.

„Man asmeniškai ši daina suteikė tam tikrą išsilaisvinimą, privertė mane pasijusti norima, gundančia bei žaisminga. Labai tikiuosi klausytojas pajus tą patį”,  – kalbėjo atlikėja.

Karibų dvasia atsispindi ir vaizdo klipe kuriuo, kaip sako CHERI, norėta parodyti nuostabią Lietuvišką gamtą ir jos puikius paplūdimius.

„Klipe pasakojama istorija, kurioje aš gyvenu viena, kažkur prie jūros, negyvenamoj saloj ir dalyvauju savo pačios realybės šou. Įkvėpimas kilo iš tokių filmų kaip „Prarastasis” ir „Trumeno šou”,  – apie vaizdo klipo idėją pasakojo CHERI.

Už pagalbą kuriant „Nori“ vaizdo klipą CHERI dėkoja klipo bendraautoriui Erdvilui Abukevičiui, prodiuserėms Gabrielei Bastytei ir Saulei Gerikaitei, montuotojui Karoliui Labučiui, operatoriaus asistentams Pauliui Stoniui ir Dariui Juknevičiui, fotografui Pauliui Novikui, stilistei Gintarei Pečkytei, garso efektų inžinieriui Domantui Kliučinskui, animatoriui Egidijui Urbonui ir filmavimo asistentui Matui Kinderiui.

„Važiavome prie jūros net kelis kartus, kad nufilmuoti gražų saulėlydį, bet manau kad buvo verta. Lietuvoje tikrai yra nuostabių vietų, mes turime savo mažuosius tropikus ir čia. Viliuosi, kad video klipas „Nori” atskleis bent dalį to grožio ir praturtins klausytojų vasarinius grojaraščius”, – šypsojosi CHERI.