Į sceną šventėms žengs Kabloonak – surengs vienintelį koncertą šį pusmetį

Vienintelė proga šį pusmetį išgirsti grupę „Kabloonak“ gyvai išauš jau rytoj, gruodžio 29 d., trečiadienį. Šiltą ir šventinį pasirodymą visiems, pasiilgusiems liūdnai gražaus „Kabloonak“ pasaulio“ atlikėjas Jonas Narbutas kartu su grupe žada surengti Vilniaus muzikiniame klube „Tamsta“.

„Pažadame patiekti į stalą dvylika dainų ir pripildyti jūsų taures laimės ašarų“, – belaukdami trečiadienio pasirodymo sako grupės „Kabloonak“ nariai.

Pabūti kartu, ir melancholiškai, ir audringai, prieš metams pasukant dar vieną skaičiuką į priekį muzikantai kvies su mylimiausiomis klausytojų dainomis iš albumų „Kabloonak” (2019) bei „Piano Out Of Tune” (2016). O nespėjusiems išgirsti naujausio minialbumo „Teach me“ koncertas taps ir albumo pristatymo vakaru.

Šios vasaros pradžioje pasirodęs trečiasis „Kabloonak“ EP „Teach me“ – penkių kūrinių rinkinys apie atlikėjui paskutiniais metais aktualius jausmus ir gyvenimo įvykius. Eksperimentinėmis nuotaikomis paties Jono Narbuto įrašinėtas albumas – emociškai įvairus, kupinas tiek melancholijos, tiek ir ją praskaidrinančių, Cumbios žanrui būdingų detalių. Albumo išleidimą dalinai finansavo AGATA.

Grupė įsitikinusi: „Jeigu klausytis koncerto sėdint, tai tik šventiniu periodu!“ Paskutinį „Kabloonak“ pasirodymą 2021-aisiais „Tamstoje“ dalinai finansuoja asociacija LATGA.

Kartu su Jonu Narbutu (muzika, žodžiai, vokalas, gitara) šventinio koncerto scenoje pasirodys nuolatiniai jo palydovai – Šarukas Joneikis (bosinė gitara, pritariantis vokalas), Mantas Joneikis (gitara, sintezatorius, pritariantis vokalas), Alanas Gurinas (gitara) ir Augustas Baronas (būgnai).

„Susitikime pasižiūrėti vieni į kitus“, – kviečia muzikantai. Renginys Vilniaus muzikiniame klube „Tamsta“ gruodžio 29 d., trečiadienį prasidės 20 val. Organizatoriai primena, jog visiems, norintiems dalyvauti koncerte, reikalingas Galimybių pasas.

Kviesdamas į koncertą, „Kabloonak“ siela ir balsas J. Narbutas dalinasi ir akustiniu solo kūriniu – šventiniais linkėjimais:

Renginys internete:

https://www.facebook.com/events/3082852085325481?active_tab=about