diso.kognityvas ir Gruodis išstos vienoje svarbiausių Vilniaus scenų „Vasaros Terasoje“

Rugsėjo 6 dieną „Vasaros Terasos“ stogus kilnos indie roko, post punko ir post roko garsai. Grupės „Gruodis“ ir „diso.kognityvas“, laikomos vienomis iš perspektyviausių šiuolaikinių alternatyvaus roko grupių Lietuvoje, šios vasaros sezoną uždarys Vilniuje, jau pamiltoje „Vasaros Terasos“ scenoje.

Grupė „diso.kognityvas“, šį pavasarį išleidę albumą „Disonansas“, išsiduoda, kad vėl grįžo prie kūrybos ir įrašų. Koncerto metu pirmą kartą pristatys naują, niekur negirdėtą singl‘ą. „Pažersim naujų, brandesnių garsų, kuriuos dabar ir gludinam.“ – atskleidžia „diso.kognityvo“ narys Henrikas Viktoravičius. Vaikinai negali atsidžiaugti puikiu vasaros sezonu: „Turėjom žiauriai daug nerealių koncertų šią vasarą, prieš metus tik tyliai svajojome apie tokį sezoną, tai norim jį uždaryti aukšta nata.“ – džiaugiasi „diso.kognityvo“ vokalistas Justinas Viskantas.

Tik šiais metais susikūrusi grupė „Gruodis“ jau spėjo koncertus surengti didžiausiose Vilniaus ir Lietuvos scenose. Vaikinai nenusėdi vietoje: „Mes visi ištroškę groti ant scenos.“ – sako grupės „Gruodis“ narys Justas Žemaitis. Šią energiją jaučia ir žiūrovai. Grupė savo ekspresyviais judesiais, drąsiais muzikiniais sprendimais, charizma ir gitarų solinėmis partijomis žiūrovus nuneša į tamsią ir išlaisvinančią kelionę.

„Koncertas bus tikras konkursas: kuri grupė labiau ištaškys publiką.“ – juokauja grupės „Gruodis“ vokalistas Andrius Gruodis. Iš tokio nusiteikimo galima suprasti, kad abi grupės atiduos viską ir koncertų sezoną uždarys garsiai, mylinčiai ir trankiai.

Renginio nuoroda:

https://www.facebook.com/events/1108442770077937

Bilietų nuoroda:

www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/disokognityvas–vasaros-terasa-363890