Vecera nauja daina “Found Love” – apie atrastą meilę sau

„Found Love – tai daina apie atrastą meilę sau, apie utopinį post-karinį pasaulį, kuriame nebeliko konkurencijos ir ego.” – paklaustas pasakoja Paulius Večera apie savo naują kūrinį, kurį išleido Future Sound Scientists (FSS Recordings) leidybinė įmonė.

Jaunas lietuvių kompozitorius, prodiuseris ir dainų autorius Paulius Večera, žinomas kaip atlikėjas Vecera, pristato naują singlą pavadinimu „Found Love“, kuris yra antroji kompozicija iš keturių singlų serijos, vedančios į pilno metro albumą “Explicit Love”. Kaip priduria pats autorius – „Kūrinyje pasakojama apie pasiektą saugią vidinę būseną, nuo kurios atsispiriant galima pagaliau daugiau duoti, nei vartoti.” Subtiliai kvėpuojantis garso dizainas, grubios instrumentinės partijos ir įtraukiantis Pauliaus vokalas apsupa Organic Electronic, IDM, Indie Dance ir Jazzy skambesiu nuo pirmų garsų.

Singlą publikavo lietuvių leidybinė įmonė Future Sound Scientists (FSS Recordings), kuri glaustai bendradarbiauja su inovatyviais naujos kartos elektroninės muzikos profesionalais. Tai yra jubiliejinis 30-as leidinys. Tarp jau išleistų kūrinių ar remiksų galima rasti metų elektroninės muzikos nominaciją nusinešusią Monikaze, taip pat nominantus Five Rituals, dažniau užsienyje besileidžiantį nenuoramą Roe Deers, improvizacijos virtuozus Quark Effect, ekspresyvųjį Onegin ir kitus rezonuojančius bei aktualius autorius ir atlikėjus iš Lietuvos.

Vecera singlą “Found Love” galima rasti visose skaitmeninėse muzikos transliavimo platformose ir beveik visose skaitmeninėse muzikos parduotuvėse visame pasaulyje.