Abii ir Kristijonas Ribaitis pasirodys finaliniam metų koncerte Vilniuje

Duetas Abii ir atlikėjas Kristijonas Ribaitis jau už kelių dienų, lapkričio 14 d., surengs bendrą koncertą Kablys + Kultūra, Vilniuje. Atlikėjai atskleidžia, kad bendro koncerto metu laukia naujienų, tarp kurių: limituoto tiražo vinilai, nauja atributika ir negirdėti kūriniai.

„Mintys jau sukasi aplink trečiąjį albumą, bet turint rankose „Metanoiia“ vinilus norisi paskutinįsyk šiemet atšvęst albumą, mus grąžinusį į Lietuvos muzikos sceną. Nekantraujam pasirodyti kartu su Kristijonu Ribaičiu svarbiausiam metų koncerte.“ – dalinasi dueto „Abii“ vokalistas ir gitaristas Andrius Šarka.

Šių metų kovą išleistas „Abii“ sugrįžimo albumas „Metanoiia“ pagaliau pasieks klausytojus fiziniu, vinilo formatu. Taip pat, pirmąsyk pasirodys ir grupės marškinėliai, kurių limituotas kiekis bus pasiekiamas koncerto lankytojams.

Po nedidelės koncertinės pertraukos grįžta ir Kristijonas Ribaitis. Pasirodyme galima tikėtis šiemet pasirodžiusio albumo „Saturnas“ kūrinių, perdirbtų senesnių dainų versijų bei kai ko naujo. Koncerto metu bus galima įsigyti ir atlikėjo atributikos.

Tad staigmenų iš abiejų atlikėjų – netrūks.

„Šis koncertas su „Abii“ bus paskutinis išstojimas Vilniuje šiais metais. Su komanda turime nemažai planų pavasariui, kurių atskleisti dar nesinori, tačiau pirmąsias užuominas žiūrovai galės išgirsti jau lapkričio 14 d. Kablyje.“ – bendru koncertu džiaugiasi Kristijonas Ribaitis.

Kristijonas Ribaitis – ribų ir žanrų nepaisantis atlikėjas maišantis indie, elektronikos, post punko žanrus. Žanrų sintezė ir lietuviški tekstai pripildyti savirefleksijos ir ironijos – Kristijono vizitinė kortelė. Šiemet išleistas albumas „Saturnas“ daugeliui jau tapo favoritu vien dėl savo unikalaus skambesio ir tematikos, tai albumas apie paskutinius šokius prieš mums pažįstamo pasaulio pabaigą.

Abii – šiemet griausmingai grįžęs alternatyvaus roko ir elektronikos nestokojantis duetas. Abii pavasarį pasitiko su atgimimą žyminčiu albumu „Metanoiia“. Drąsus roko albumas atrado savo auditoriją Lietuvoje ir šiame renginyje nuskambės finalinį kartą.

Bilietai: https://kakava.lt/renginys/abii-x-kristijonas-ribaitis-vilnius/6979/11935