Naujas shishi ir Good Skills albumas kviečia į šokių aikštelę

Šokių muzika ir grupė „shishi“ nuo šiandien turi šį tą bendro. Įrašų kampanija „Good Skills” pristato grupės remiksų EP, įkvėptą paskutinio „shishi“ albumo „Nearly Happily Ever After”.

Mini albume visiškai naujai suskamba „shishi“ dainos „I Start To Lose Control“, „Happy Birthday“, „I Cannot Believe“ ir „Do You Know“. Keturias šokines albumo kūrinių versijas klausytojams dovanoja tarptautinė komanda – remiksuotojai iš Lietuvos, Italijos, Argentinos ir Meksikos – Fango, Skelesys, Mufti ir Roe Deers.

Nuo šiandien „shishi Remixes EP“ jau galima klausytis visose internetinėse platformose.

Pasak albumo sumanytojo ir iniciatoriaus, elektroninės muzikos kūrėjo Roe Deers, išleisti šį albumą – didelė garbė. „shishi“ yra viena originaliausių, stilingiausių ir labiausiai gerbiamų Lietuvos alternatyvios muzikos grupių scenoje. Taip pat ir viena iš nedaugelio, nuolat grojančių už šalies ribų festivaliuose visoje Europoje.

Būtent todėl „Good skills“ vaikinai apie šią akimirką svajojo nuo pat leidyklos įkūrimo pradžios, o remiksų EP „shishi“ albumui “Nearly Happily Ever After” – svajonės išsipildymas.

Apsiginklavusios gitaromis ir pasivadinusios mėgstamiausiais itališkais vardais, Maria Rosa (Giedrė Nalivaikaitė), Benadetta (Kamilė Griušytė) ir Victoria (Dominyka Kriščiūnaitė) yra surinkusios išties nemažą leidinių ir kelionių bagažą.

Jų kišenėse jau guli debiutinis „NA x 80“ (2018), „MAFITISHEI” (2020), EP „Vilniaus skaičiuotės“ (2021) bei naujausias, 2022 m. išleistas darbas „Nearly Happily Ever After”. Šiemet pasirodžiusios viename ryškiausių Europos vasaros festivalių „Sziget“, lietuviškos pankroko undinėlės šiuo metu įrašinėja penktąjį albumą.

Atšvęsti naują šokių muzikos remiksų albumą bei išgirsti originalias šių dainų versijas surf / punk / lo-fi muzikos trejetas savo gerbėjus kviečia gruodžio 15 d., penktadienį, Vilniaus kultūros komplekso SODAS 2123 (Vitebsko g. 23) bare „Estafetė“.

shishi remixes EP:

https://open.spotify.com/album/6T1gK20geES8gJdC1IKgse?si=ebqCLFHkRBetohLwL2mr1g