Ore Y2K2 Groove

Gruodžio 31 d. Vilniuje esančioje “Arkos galerijoje” (Aušros vartų g. 7) ORE organizuoja Naujametinį šokių muzikos vakarėlį “Ore Y2K2 Groove”.

Renginyje plokšteles suks dažniausiai ORE vakarėliuose per praėjusius metus groję Dj’ai.

Kaip ir prieš metus “Arkos galerijoje” vykusiame renginyje “ORE passion”, kurio metu visi susirinkusieji galėjote išgristi Glenn Guner iš D.Britanijos house muzikos miksą (ir vaišintis mandarinais :), vakarėlio veiksmas vyks dvejose salėse.

House room salėje gros šiuo metu Lietuvoje gyvenantis, kultinis 1994ųjų metų pirmų Lietuvos techno vakarėlių organizatorius, klubo “Tasty” idėjinis vadas, prancūzas Dj Bij, Discomafia ambasadorius Soulus McCoulus, Dj KaraliusŽvėriukai ir, iki pat ryto vakarėlio “Ore Groove” lankytojų kūnus house, funk, disco ritmais šildęs Raimunds PalyersBodegas.

Funk room. salė šokių nakties “Ore Y2K2 Groove” metu bus patikėta šiais metais užsienio Dj’ų importavime taip pat daug pasireiškusiai Vilniaus Dj’ų komandai Boogaloo.

Kol kas Funk room salės ‘šeimininkai’ dar neišdavė ko tikėtis per Naujametinę naktį, bet turime pagrindo spėlioti, jog ten be Dj 2Fresh ir Boo dar bus Jurgis su perkusiniais ir, žinoma, Špokas su pučiamaisiais.

Žinoma, kaip ir visuose ORE vakarėliuose be muzikos bus dėta daug pastangų, kad sukurti šventinę atmosferą ir Naujametinį interjerą. Jau yra gaminamos palmės, dirbtinis sniegas… Kaip visuomet pačių pirmųjų atvykusių i vakarėlį laukia ir dovanos… ;)

Tai jau septintas šokių muzikos vakarėlis po ORE ženklu šiemet. Per 2001 metus ORE savo vakarėliuose pristatė tokius kokybišką šokių muziką propaguojančius svečius iš užsienio kaip Jef K (Prancūzija), Cal Gibson, Pete Herbert, Toni Rossano, Woosh (D.Britanija).

Per visą ORE vakarėlių istoriją nuo pat 1999ųjų Lietuvos šokių muzikos mėgėjams ORE dar atvežė tokius atlikėjus kaip Karri O. (Suomija), Dennis Uprock (Danija), VARKA CREW (Latvija), Aivar Tonso (Estija), QUADRAT MUSIQUE (Latvija), Rhythm Doctor, Glen Gunner ir Jools Butterfield (D.Britanija).

Pastarasis šiais metais laimėjo Geriausios radijo laidos laimėjimą vieno įtakingiausių šokių muzikos žurnalo MUZIK apdovanojimuose.

“Ore Y2K2 Groove” prasidės 2001 m. gruodžio 31 d., 22 val. ir tęsis iki 2002-ųjų sausio 1 d. 5 val. ryto.

Išankstiniai bilietai po 30 Lt. tik parduotuvėje “Bodegas” (Ašmenos g. 8). Renginio dieną bilietai brangs.