Rebels’n’Revels @ Vilnius

Kartu su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimu 1991-aisiais pradėję groti LOS FASTIDIOS, šiandien yra viena labiausiai vertinamų savo stiliaus grupių Europoje. Skirtingai nuo kitų gatvinio pankroko atlikėjų, LOS FASTIDIOS dainuoja apie įvairias socialines ir politines temas. Muzikinių stilių įvairovė: ska, rokabilio, hardcore, regio, rokenrolo elementai šalia įprastų pankroko rifų taip pat padeda italams užkariauti daugybę ausų visame pasaulyje.

Skirtinguose Italijos miestuose gyvenantys muzikantai sugeba ne tik groti vienoje grupėje, tačiau užsiimti ir pašaline veikla: kitų atlikėjų įrašų leidyba ir platinimu („KOB records“, „Green records“, „Nerv records“), grojimu kitose grupėse (Lumpen, Panic Roots, Human Tanga), dalyvavimu savo miestų skvotų (Italijoje vadinamų „Centri Sociali“) bei įvairių judėjimų veikloje.

Pernai grupė išleido savo penktąjį albumą „Rebels’n’Revels“, o šiemet savo 16-os metų scenoje proga išleido geriausių kompozicijų rinkinį „Anejo 16 anos“.

Kartu su italais pasirodys Kauno hardcore kolektyvas K.A.N.G. (Kills All New Germs), susikūręs 2000 m. pabaigoje, tačiau tik prieš kelis mėnesius įrašę savo debiutinį albumą. Grupė šią vasarą surengė vieną įspūdingiausių “pasidaryk pats” kultūros festivalio “Padarom” pasirodymų ir pastaruoju metu džiugina gerbėjus savo galingais ir emocionaliais pasirodymais.

Rebels’n’Revels @ Vilnius

2007-10-02 antradienis
durys: 1900 | muzika: 2100 | įėjimas: 15 lt

LOS FASTIDIOS (Italija)
KANG (Lietuva)

“Intro” klubas, Maironio g. 3, Vilnius