Atradimai: We Were Promised Jetpacks

Ar pastebėjote, kad Škotija tapo ryškiausia Europoje indie roko kalve? Ne Anglija, kurioje įsitvirtink, žanre, ir tuoj krisi, bet šiaurinė Jungtinės Karalystės dalis, iš kurios jau keletą metų kyla įspūdingi pasirodymai: nuo Franz Ferdinand iki Mogwai, nuo The View iki Glasvegas. Tačiau ne sumenkinti Anglijos indėlį žadu, o pristatyti dar vieną Škotijos viltį. Jūsų dėmesiui – We Were Promised Jetpacks.

Kvartetas, kilęs iš Edinburgo, muzika suteikiantis švelnesnius garsus už kaimyninę grupę Frightened Rabbit, bet tuo pačiu galintis pateikti kietesnius už sieną garsus, atliekamus Twilight Sad. Pirmasis grupės pasirodymas buvo dar 2003 m., mokyklos laikais, kada laimėjo moksleivių grupių konkurse. Po to koncertai išsiplėtė po visą miestą ir už jo ribų. Tai pripildė grupę naujų ambicijų ir troškimų.

Visa, kas pateikta pilnai pažinties su We Were Promised Jetpacks versijai, mes išgirsime birželio 15 d. Tada bus išleidžiamas debiutinis albumas These For Walls. Gegužės pradžioje buvo išleistas jį pristatantis singlas „Quite Little Voices“, kuriame gerai atsispindi ir kituose kūriniuose naudojami bruožai.

We Were Promised Jetpacks – Quiet Little Voices