2009 May

„Bendra kalba“ @ „229“ The Venue, Londonas

Prisiminimai iš gegužės viduryje vykusio lietuvaičių organizuoto koncerto Londone

Apie lietuviškas divas iš „Sidabrinių gervių“

Nepakartojama Galvanauskienė sugrįžta! Šįkart dar radikaliau apie tuštybės mugę, camp praktikas kino apdovanojimuose ir tuos, kurie geidžia Cicėno.

Brassbastardz pristatys naują albumą

Birželio 5 d. new groove acid jazz kolektyvas Brassbastardz pristato naują albumą. Brassbastardz 2003 metais įkūrė saksofonininkas Alvydas Mačiulskas ir trimitininkas Aurimas Rimeikis. Grupė buvo pastebėta Lietuvos padangėje, kaip naujai, originaliai skambantis kolektyvas. Turėjusi keletą didelių pasirodymų gimtinėje, Brassbastardz nustojo […]

Birželio 5 d. Pavilnių regioniniame parke atrasim naujas menines erdves

Gegužės mėnesį Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija minėjo savo veiklos dešimtmetį. Ta proga parengtas renginių ciklas, kuriame jau įvykusi virtuali paroda apie regioninių parkų kaitą, paminėta Tarptautinės biologinės įvairovės diena, o birželio 5 d., minint Pasaulinės aplinkos apsaugos dieną, Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija kviečia atrasti naujas menines erdves Pavilnių regioninio parko teritorijoje.

Šį mėnesį Artscape – džiazo konceptualistas iš Vokietijos Norbert Stein

Vokietiją, garsėjančią ypatingomis moderniosios muzikos ir europinio džiazo tradicijomis, Artscape džiazo programoje pristato Kelno saksofonininkas, kompozitorius ir grupių lyderis Norbertas Steinas ir viena iš daugelio jo kūrybinių laboratorijų – ansamblis Norbert Stein Pata Generators. Koncertas įvyks Birželio 11 dieną 19.00 val. Valstybiniame Vilniaus mažajame teatre.