Few Nolder gyvai Opus3 eteryje

Lino Strockio aka Few Nolder ir jau aka New Found Land daugumai nebereikia pristatinėti. Jis laikomas vienu karščiausių, produktyviausių bei originaliausiu prodiuserių/kompozitorių Lietuvoje. Greičiausiai jis nepasirodys per vėsus ir užsienio rinkai.

Apie ypatingą ir unikalų Few Nolder skambesį debiutiniame albume New Folder jau pasipylė įvairios nuomonės ir apžvalgos ne tik iš klausytojų, bet ir įvairių užsienio internetinių portalų bei popierinių žurnalų. O kaip viską vertina pats autorius ir kokie planai jo tolimesniame kūrybiniame kelyje sužinosite šiame OreCast epizode.

Jūsų dėmesiui – gerokai sutrumpintas radijo „Opus3“ penktadienio laidos „Mix-Subas“ įrašas, kuriame Loranas Vaitkus albumo gimimo proga kalbina L.Strockį, o pats svečias pristato savo koncertinę programą.

Tuo pačiu skelbiame ir konkursą, kurio laimingasis nugalėtojas gaus muzikos įrašų leidyklos Planet Mu išleistą Few Nolder darbą New Folder. Klausimas būtų toks: Kas yra Lino naujojo amplua New Found Land vardo krikštatėvis? Atsakymas, be abejo, slypi pačioje laidoje. Variantų laukiame iki liepos 10 dienos el. pašto adresu konkursas@ore.lt

Nuoširdžiai dėkojame draugams iš radijo stoties „Opus3“ už įrašą bei, be abejo, pačiam laidos vedėjui Loranui Vaitkui.

Radijo laidos „Mix-Subas“ klausykite kiekvieną penktadienį nuo 20 iki 22 val. Šis laikas skirtas pačiai įdomiausiai ir aktualiausiai šių dienų šokių muzikai. Kaip išduoda pavadinimas, laida skirta diskžokėjų miksams. Be pačių ryškiausių pasaulio didžėjų darbų laidoje galime sutikti ir Lietuvos talentus bei sulaukti į studiją užsukančių pasaulio ir Lietuvos šokių muzikos “juodadarbių”.

Gyvo Few Nolder pasirodymo kūrinių sąrašas:
1. Few Nolder – Droppin (Bitch Edit)
2. Sel – Noriu Skrist (Few Nolder Open Air Edit)
3. Few Nolder – Hope
4. Few Nolder – Unknown
5. Amish 82 – Trip Home (Few Nolder Remix)
6. Mario Basanov & Vidis – Test (Few Nolder Tested Version)
7. Few Nolder – No Mo
8. Few Nolder – Fluttery
9. Few Nolder – Marai
10. Few Nolder – Top