Atgimusiame „Mulen ruže“ – menų laboratorija

Naujai atgimęs klubas „Mulen ružas“, įsikūręs buvusiuose profsąjungos rūmuose ant Tauro kalno kviečia iš naujo atrasti jaukią aplinką muzikai, menui ir šiltam pasibuvimui.

Nauja erdvę aktyviems menininkams

Didelės klubo erdvės neįpareigoja apsistoti ties viena konkrečia veikla, todėl jau nuo lapkričio mėnesio kviečiame visus ne tik atvykti į geros muzikos koncertus bei vakarus, bet ir įgyvendinti čia savo idėjas. „Mulen ružas“ – unikali vieta menininkams, kurie klube galės rengti ir pristatyti savo parodas; gyvos muzikos koncertams, kurių stilistika neapibrėžiama; erdvė spektakliams bei įvairiems edukaciniams užsiėmimams.

Artimiausi renginiai

Penktadienį, spalio 30 dieną, klubo atidarymo proga grupė Mandragora, gyvuojantys dešimtį metų, surengs jubiliejinį koncertą, kuriame pasirodys dauguma muzikantų, kada nors grojusių Mandragoroje bei žada pateikti daugiau nei pusantros valandos truksiantį išskirtinį pasirodymą. Tai bus paskutinis koncertas šiame dešimtmečio mini ture po kurio grupė planuoja ilgesniam laikui užsidaryti studijoje ir jau kitais metais pradžiuginti visus gerbėjus nauju studijiniu albumu. Bilieto kaina – 15 lt.

Penktadienį, lapkričio 6d. kviečiame visus į džiazo muzikos sezono atidarymas: Vytauto Labučio kvartetas, Jano Maksimovičiaus kvartetas (Coltrane Impressions 2), Artūro Anusausko kvartetas, Projektas “Tribute to Ella Fitzgerald” bei Egidijaus Buožio trio. Bilietus į šiuos koncertus galėsite įsigyti nuo lapkričio 1d. Bilietai.lt kasose.

Daugiau info

www.mulenruzas.lt