2009 October

Genys iš O.E.S. vienijasi su savo tėvu ir čekų klarnetistais

Trumpas pasakojimas apie dviejų Konstantinovų kartų ir čekų klarnetistų Clarinet Factory naują projektą, kurį kol kas pirmą ir vienintelį kartą lapkričio 18 d. galėsite išgirsti Klaipėdos muzikiniame teatre.

Skandalistai Rammstein Vilniuje koncertuos 2010 kovo 5 d.

Vokietijos grupė RAMMSTEIN vėl sudrebins Vilnių. Visą koncertui reikalingą techniką: sceną, įgarsinimą, apšvietimą ir be abejo daug pirotechnikos grupė atsiveš su savim.

Mergina, pakibusi ant lyno – Julija Matulytė

Atsiribojau nuo tiesioginio – materialaus fiksavimo, bet ne nuo filosofijos: „fotografuoju“ akimis bei sąmone, nuolat persekioja formų, spalvų ar krypčių, įvykių ar įspūdžių modeliavimas

Klube “Gravity” – elektroninių garsų pranašė M. A. Hobbs

Neįtikėtina žinia vėlai vakare pasiekė Ore.lt redakciją: klube “Gravity” gruodžio 18 d. prie DJ pulto atsistos vienas svarbiausių žmonių pasaulinėje underground elektroninės muzikos scenoje, BBC Radio 1 “Experimental” laidos vedėja Mary Anne Hobbs. Ore.lt jau rašė, jog ši įtakinga moteris […]

Atgimusiame „Mulen ruže“ – menų laboratorija

Naujai atgimęs klubas „Mulen ružas“, įsikūręs buvusiuose profsąjungos rūmuose ant Tauro kalno kviečia iš naujo atrasti jaukią aplinką muzikai, menui ir šiltam pasibuvimui.