Stalo futbolo gerbėjai Kaune laukiami kitą savaitę

Stalo futbolo klubo “Foos-In”, Nacionalinės stalo futbolo federacijos (NSFF) ir Kauno kultūros susivienijimo “Kurk” dėka pagaliau Kauno stalo futbolo žaidėjai galės rimtai parodyti ko išmoko. Tai jie galės padaryti gruodžio 4-5 d. kultūros centre „Tautos namai“ (Vytauto pr. 79 / Kęstučio g. 1), kur įvyks stalo futbolo turnyras „Foos-In Kaunas“.

Šiais metais tai bus vienintelis Nacionalinės stalo futbolo federacijos (NSFF) reitinguojamas turnyras Kaune, kurio rezultatai lems Lietuvos stalo futbolo reitingus, o sportinių rungčių prizininkai kvalifikuosis į svarbiausią šio sezono turnyrą – „Lietuvos taurę“, įvyksiančią sausio mėnesį. Organizatoriai tikisi gausaus dalyvių būrio ir iš Kauno ir iš visos Lietuvos.

Šeštadienį įvyks sportinė atvirų vienetų rungtis, kurioje galės dalyvauti visi norintys (išskyrus pažengusius žaidėjus), moterų dvejetai, bei mėgėjų vienetai, kur susigrums mažiausiai patyrę stalo futbolininkai. Vakare įvyks atviras D.Y.P. turnyras (D.Y.P. – angl. Draw your partner – turnyras poromis, kur komandos sudaromos burtų keliu), kuriame išbandyti sėkmę ir jėgas kviečiami visi, netgi ne itin pasitikintys savo jėgomis stalo futbolo mėgėjai.

Sekmadienį toliau tęsis sportinės rungtys. Be prestižine laikomos atvirų dvejetų rungties bus surengta ir sportinė moterų vienetų rungtis. Atvirų bei moterų rungčių 4 aukščiausių vietų laimėtojams atiteks pakvietimai į Lietuvos taurės turnyrą bei galimybė varžytis dėl Lietuvos stalo futbolo čempionų titulo. Tą pačią dieną prie stalų susirinks ir mėgėjų dvejetų rungties dalyviai, kurie varžysis dėl stipriausios pradedančiųjų žaidėjų poros vardo.

Tokio lygio turnyro Kaune nebuvo jau pusantrų metų nuo pernai čia surengto Lietuvos stalo futbolo čempionato etapo. Tai bus gera proga išbandyti savo jėgas varžantis įvairiose rungtyse tiek su stipriausiais stalo futbolininkais, tiek ir su mažiau patyrusiais, todėl organizatoriai labai kviečia kauniečius apsilankyti ir sudalyvauti, atstovauti savo miestui bei gauti NSFF reitingo taškų.

Turnyro tvarkaraštis

Šeštadienis:
11:00 Registracija
12:00 Atviri vienetai
15:00 Moterų dvejetai
16:00 Mėgėjų vienetai
18:00 Atviras D.Y.P.* turnyras
22:00 Players party @ Punto Pizza **
23:00 Apdovanojimai @ Punto Pizza

Sekmadienis:
12:00 Registracija
13:00 Atviri dvejetai
15:00 Moterų vienetai
16:00 Mėgėjų dvejetai
19:00 Apdovanojimai @ Punto Pizza

Registracija vyksta turnyro vietoje kiekvienai rungčiai indvidualiai vėliausiai 30 min iki rungties pradžios.
Rungčių formatas – 2 minusų sistema, iki 3 pergalių. * D.Y.P ang. draw your partner, žaidžiama poromis, komandos sudaromos burtų keliu.

Daugiau informacijos:
www.foos-in.lt