Festivaliai pradeda ruoštis vasarai

Festivaliai naujam įvykiui pradeda ruoštis vis anksčiau ir anksčiau. Dar praeitų festivalių atsiminimai nenugrimzdo į praeitį, o jau esam viliojami naujam vasaros savaitgalio festivaliniam potyriui. Trumpos naujienos iš kelių festivalių.

Heineken Opener jau žino, kad kitais metais turės Björk (skaityk naujo albumo apžvalgą) kaip vieną iš festivalio headlinerių ir žino, kad festivalis įvyks 2012 metais liepos 4 – 7 dienomis toj pačioj vietoj, t.y. Gdynioj (Lenkija), Kosakowo aka Babie Doły oro uoste. Bilietai jau yra pardavime Lenkijoj. Alter Art klubo nariai iki gruodžio pirmos geidžiamiausią 4 dienų bilietą su patekimu į palapinių miestelį gali įsisigyti už 380 zlotų, po to visi mirtingieji už 410 zlotų. Svarbus pakeitimas bilietų pardavime, kad neliko trijų dienų bilietų, dabar bus galima įsigyti tik bilietą šeštadieniui-sekmadieniui.

Kitos bilietų kainos ir daugiau informacijos – www.opener.pl

Positivus užkabino naują festivalio logo su skaičiumi 12 ir pranešė, kad festivalis įvyks 2012 metų liepos 20 – 21 dienomis ten pat – Salacgrivoje. Apie bilietus žada pranešti tuoj tuoj.

Daugiau informacijos – www.positivusfestival.com

Galapagai / Roko naktys, taip pat praneša, kad niekas nesikeičia ir kaip kiekvienais metais festivalis įvyks. 2012 metais rugpjūčio 3 – 4 dienomis, Zarasuose, Zaraso saloje. Prieš kalėdinę apsipirkimo karštinę paleista ir pirmųjų bilietų prekyba, kuriuos gali rasti Tiketoje.

Daugiau apie festivalį – www.galapagai.lt

Festivalių lokomotyvas vėl pradeda kelionę į 2012 metų vasaros linkmsybes. Savo festivalinę naujienų dozę gauk ore.lt/festivaliai.