Colours Of Bubbles pristato singlą “Home“ su Golden Parazyth ir 96wrld remiksais

Kovo 29 d., penktadienį,  Vilniaus klube “Studio 9”  (Gedimino pr. 9) šiauliečių indie roko grupė Colours Of Boubles surengs į diskoteką integruotą koncertą, skirtą pristatyti naujam singlui „Home“. Jį kartu su keliais remiksais išleidžia įrašų kompanijos „Partyzanai“ padalinys „Partyzanai Pop“.

Remiksų EP bus dainos „Home“ originali versija, lietuvos elektroninės muzikos “proveržio” 96wrld sukurtas jos remiksas ir dar nepublikuota Golden Parazyth dainos „Phoenix“ interpretacija.

„Home“ – apie gimtą miestą

„Kūrinys yra apie sugrįžimą namo, o namai mums pirmiausia yra Šiauliai, kur ir pradėjome savo kelią, kur ir dabar yra pagrindinė mūsų studija. Aišku, kaip ir visiems šiuolaikiniams lietuviams, mums teko ir tenka pagyventi Lietuvos, Anglijos, Norvegijos sostinėse, bet „Home“ per koncertą visada skiriame šiauliečiams“, – sako grupės vokalistas Julius Aleksovas.

Kaip to įrodymą, audiovizualinės studjos „IDROPT“ narys Simas Gineika iš archyvinių vaizdų sukūrė „Home“ pristatantį filmuką – jame surinkti nostalgiški kadrai iš grupės klajonių po Lietuvą ir Latviją koncertinio turo „Gone hunting“ metu…ir sugrįžimą namo.

Elektronikos kompaniją sudomino netradicinė muzika

Colours of Bubbles singlu Lietuvos elektronikos scenos senbūviai „Partyzanai“ po keturių metų pertraukos atgaivina projektą „Partyzanai Pop“, kuris yra išleidęs Golden Parazyth ir „Soy Farm“ debiutinius albumus.

„Seniai knietėjo atgaivinti lyriškesnei bei retai diskotekoje grojamai muzikai skirtą subleiblą. Smagu, kad tokia proga atsirado 2012 antroje pusėje, netikėtai susidūrus su Golden Parazyth remiksu, sukurtu Colours Of Bubbles kūriniui „Phoenix”.  Nuo tada pradėjome intensyviai bendrauti su grupe ir taip atsirado šis, „Partyzanams“ gana netradicinis projektas“, –  pasakoja „Partyzanų“ idėjinis vadas Mantas T.

Pagrindinį „Home“ remiksą sukūrė ekstravagantiško ir modernaus skambesio naujokas, neatsitiktinai Lietuvos elektorininės muzikos viltimi vadinamas 96wrld. Dar būdamas moksleivis (o vėliau – tapęs ir tarptautinės filosofijos olimpiados laureatu) Miša Skalskis jau praėjusią vasarą spėjo sužibėti bendrame projekte su Marku Palubenka bei Laimonu Zaku itin gerai
vertinamame Lietuvos alternatyvios muzikos fetivalyje „Satta Outside“, taip pat – pasirodė su grupe Without Letters bei toliau sėkmingai tęsia solinę karjerą.

Na, o dainos „Phoenix“ versija rinkinį papildžiusio Golden Parazyth turbūt net nereikia pristatyti…

Apie Colours of Bubbles

2006 metais Šiauliuose susikūrusi grupė „Colours of Bubbles“  nuo pradžios groja indie muziką su country’n’western įtaka. Savo originalią kūrybą kolektyvas pademonstravo daugiau nei 100 koncertų klubuose ir festivaliuose Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Prancūzijoje. Grupės sąskaitoje – muzika Šiaulių dramos teatro spektakliui „Inertiškos dujos“ (rež. Tomas Jašinskas), trys fiziniai ir skaitmeniniai singlai („Today“, „Phoenix“ ir „Cut It Out“) bei 2013 metų rudenį ruošiamas išleisti albumas.

Apie Partyzanus

90-ųjų pabaigoje Manto T. ir Gvido įkurta komanda „Partyzanai“ labiausiai Lietuvoje išgarsėjo 2004 metais. Didžiojoje Britanijoje bei Airijoje nemažai laiko praleidę jaunuoliai tuo metu grįžo į Lietuvą ir atvežė bei išpopuliarino mūsų šalyje dar negirdėtą elektro muzikos madą. Jie iš karto tapo legendinio Vilniaus klubo „Gravity“ rezidentais , įsteigė nepriklausomą įrašų kompaniją bei intensyviai evoliucionavo Lietuvos elektroninės šokių  muzikos erdvėje. Ant pirštų nesuskaičiuojami vakarėlių ciklai, pasirodymai pagrindiniuose festivaliuose, išleisti virtualūs ir fiziniai muzikos įrašai bei suorganizuotos dvi „Baltijos Elektronika“ konferencijos bent iš dalies betarpiškai prisidėjo prie elektroninės muzikos raidos istorijos Lietuvoje.

Šiuo metu „Partyzanai“ glaudžia nemažą kūrėjų ir atlikėjų bendruomenę ir toliau aktyviai dalyvauja pagreitį įgaunančioje ir besisegmentuojančioje lietuviškos alternatyvios elektroninės muzikos erdvėje.

Daugiau informacijos:

Renginys: https://www.facebook.com/events/169723749843578

Remixes EP paklausymas: http://partyzanai-pop.bandcamp.com/album/remixes-ep

„Partyzanai: www.partyzanai.com;

“Colours of Bubbles” internete:  www.coloursofbubbles.com;

Visa „Colours of Bubbles“ muzika: www.soundcloud.com/coloursofbubbles