“Loftas fest”: vėl Chinawoman ir prekyba vienos dienos bilietais

Paaiškėjo, kad į Lietuvą po neilgos pertraukos sugrįžta rusų kilmės kanadietė Chinawoman, kuri visai neseniai koncertavo sausakimšame „Lofte“, Vilniuje.

„Tada ne visi tilpo pamatyti jos koncerto „Lofte“, todėl nusprendėme šią atlikėją pakviesti dar kartą, tik šįkart į mūsų festivalį – „Loftas Fest“. Be to, jai labai patiko Lietuva“, – sako festivalio programos sudarytojas muzikantas Victoras Diavara.

Chinawoman tamsiai romantiškų baladžių kūrėja ir atlikėja, neseniai sužavėjusi ne tik Lietuvą, bet ir visą Rytų Europą. Jos sodrus vokalas paperka visus, kurie ieško kažko naujo, negirdėto ir jautraus.

„Bilietai į vieną festivalio dieną dabar kainuoja tik šiek tiek daugiau nei vienos Chinawoman koncertas prieš kelias savaites menų fabrike“, – apie puikią galimybę pamatyti daugiau pasaulyje įvertintų atlikėjų užsimena Vee.

Bilietai į vieną festivalio dieną

„Loftas Fest“ – miesto festivalis, todėl jį pasiekti nesunku, o miegoti galima šiltoje lovoje namie ar viešbuty. Taigi norintiems tik trumpam apsilankyti šiame miesto įvykyje, o ne šėlti su mumis visas 3 dienas, šiandien pradėjome prekyba bilietais į vieną festivalio dieną“, – sako V. Diavara.

Vee taip pat priduria: „Kadangi menų fabriko teritorija kone miesto centre – tai riboja žmonių skaičių festivalyje, taigi vienos dienos bilietų kiekis šiemet yra labai limituotas“.

„Loftas Fest“ gegužės 31 d. programa: Toro Y Moi (USA), Modestep (UK), Miss Kittin – dj set (UK), Justin Robertston (UK),  Elvi/Dunian (LV), lietuviai G&G Sindikatas, Golden Parazyth, Manfredas, Saulty ir kt.

„Loftas Fest“ birželio 1 d. programa: Supersci (SE), The Petebox (UK), Redinho (UK), C.A.R.T. & Primetime Massive (DK), Zebra Island (EST), lietuviai Skamp, Jurgis Didžiulis su projektu A=A, Gerai Gerai ir kt.

„Loftas Fest“ birželio 2 d. programa: Kelis – live PA (USA), Mum (ISL), FM Belfast (ISL), Chinawoman (CA) ir kt.

Dienos pramogos kasdien: Vilnius Temperature scena, Ravezilla Cave, „WHAT’S NEXT?“ konferencija, kino erdvė „Pasaka“, riedlenčių rampa, diskotekų zonos, dirbtuvės, kavinių skveras, performansai ir daug kitų užsiėmimų.