2013 April

O.Koršunovas ir J.Budraitis pristato du dešimtmečius brandintą spektaklį

Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatras keturioliktąjį sezoną užbaigia premjera. OKT Studijoje pristatoma daugiau nei du dešimtmečius Oskaro Koršunovo ir Juozo Budraičio brandinta idėja – spektaklis pagal airių dramaturgo Samuelio Becketto pjesę „Paskutinė Krepo juosta“. Aktoriaus bei publikos akistata įvyks jau gegužės 30 bei 31 dienomis.

Naujame E. Vėlyvio filme „Redirected“ lietuviškos kiaulės auklėja britiškasias

Nerekomenduojamas jautriems, humoro ir šaržo nesuprantantiems piliečiams. Taip trumpai būtų galima apibūdinti naują populiaraus lietuvių kino režisieriaus Emilio Vėlyvio filmą „Redirected“, kuris šiandien buvo pristatytas žiniasklaidai. Ambicingų planų neslepianti filmo, kurio premjera numatyta 2014 m. sausį, komanda jau dabar gali pasigirti pasaulinio garso aktorių vardais, į tarptautinę rinką orientuota filmo koncepcija bei vykstančiomis derybomis su užsienio kino kompanijomis.

Talbot ir Voodoo Band Vilniuje

Šeštadienį Vilniuje skirtingose vietose grojo psychedelic/doom metal duetas iš Estijos TALBOT ir surf‘eriai iš Didžiojo Novgorodo (Rusija) VOODOO BAND. Pastaruosius dar apšildė vilniečiai LOS TURBOS. Akimirkos iš šių koncertų – pro “Fifty Fifty” fotografų objektyvus.

Dvi BitCoin pusės

Kol kas pasaulyje yra vienintelė decentralizuota valiuta, BitCoin, kurios niekas nekontroliuoja, nesaugo ir kurią iškasti gali bet kas. Ja taip pat galima mokėti už įvairius dalykus ir netgi investuoti. Maža to, atsiskaitant BitCoin nereikia tarpininko, kuris užtikrintų valiutos patikimumą, pakanka pirkėjo ir pardavėjo. Ore.lt šiame straipsnyje apžvelgia daugiau nei dvi BitCoin puses.

“Zen Dada” nr.7

Fotoreportažas iš 7-ojo renginių ciklo “Zen Dada” dublio, kuriame dalyvavo šiemet festivalyje “Speigas” sublizgėjusi japonė Maria Jiku ir jos projektas JIKUUUUUUUUUU, kanadietis HOLZKOPF su būgnininku BOTFLY ir organizatorius Arma. “Zen Dada“ – tai kelios dešimtys renginių: nuo triukšmingų vakarėlių ir subtilių, […]