“LRT Opus Ore” pristato Aliną Orlovą

Tradiciškai kviečiame laimėti kelis pakvietimus sau ir savo draugui į “LRT Opus Ore” ciklo koncertą. Trečiadienį, balandžio 10-ąją, didžiojoje radijo studijoje skambės iki skausmo nuoširdus Alinos Orlovos balsas.

Eik čia ir spausk “Like”. Visi nuo dabar iki balandžio 8-osios vidurnakčio palaikinę Ore.lt profilį dalyvauja konkurse – balandžio 9-ąją trauksime burtus ir paskelbsime 2 dvigubų pakvietimų laimėtojus.

Iš Visagino kilusi Alina Orlova iki šiol yra išleidusi du oficialius albumus – kartu su pirmaja populiarumo banga 2008-aisiais pasirodė ne vieno puikaus kritikų įvertinimo sulaukęs „Laukinis Šuo Dingo“, prieš dvejus metus brandesnį, dinamiškesnį kūrybinį periodą įamžino „Mutabor“.

Abu atlikėjos diskai perleisti užsienyje – Prancūzijoje, Rusijoje, Ukrainoje. Ir visai nesvarbu, kad didžioji dalis albumuose įrašytų dainų – lietuviškos. Supančią aplinką ir savo vidų nuolat stebinčios Alinos melancholiška ir nuoširdi muzika randa kelią į kitakalbių klausytojų širdis. Netipiškas jos balsas įdomus ir Rytų rinkoje, ir visko mačiusiame Vakarų muzikos pasaulyje.

Alinai gitara, smuiku bei perkusija pritars nauja grupė, profesionalūs muzikantai: Paulius Vaškas, Aurimas Driukas, Jonas Narbutas.

Plačiau apie atlikėją
https://www.facebook.com/AlinaOrlova
http://fargorecords.com/artist/alina-orlova/

Alinos Orlovos koncerto pradžia – 18.00 val.

Po „LRT Opus Ore“ vėliava jau grojo viena geriausių šalies alternatyvios muzikos grupių „Fusedmarc“. šiuolaikines klezmerių ir Balkanų muzikos interpretacijas kuriantys „Banda Dzeta“, alternatyvios muzikos rinktinė „Kurak“, elektroninės muzikos pažiba duetas „Golden Parazyth“ ir eksperimentinio džiazo trio „Sheep Got Waxed“.

Tiesioginė transliacija iš LRT Opus studijos