ba. pristato antrąjį singlą ir kviečia į paskutinį pasimatymą šiemet

Ką tik koncertinį turą po Lietuvą surengusi indiroką, post-punk ir alternative stilių muziką grojanti grupė „ba.“ gerbėjams dovanoja dar vieną singlą iš debiutinio albumo „RASTI / PASIKLYSTI“. Singlas „Aš pats esi“ jau pelnė grupės mylėtojų dėmesį – žodžius mintinai jie dainuoja kartu su grupės lyderiu Benu Aleksandravičiumi.

„Singlas „Aš pats esi“ – pirmasis albumo „RASTI / PASIKLYSTI“ kūrinys. Jis ir pradeda visą istoriją. Pasakoju apie norą rasti ir pažinti, bet staiga, pats nesulaukęs jokio atsakymo, pats pradedu kelti klausimus, kol galiausiai suvokiu, kad tyla ir tamsa esu aš pats. Internete anksčiau pasirodžiusiame trumpajame albume „Namai“ buvo pristatyta akustinė singlo versija. Labai įdomu, kaip gerbėjai įvertins studijinį dainos skambesį“, – komentuoja „ba.“ lyderis Benas.

Singlą „Aš pats esi“ išgirsti ir nemokamai parsisiųsti galite ČIA.

Debiutinis „ba.“ albumas „RASTI / PASIKLYSTI“ kompaktiniame formate pasirodys 2015–ųjų pradžioje.

Nors ką tik užbaigtas aštuonių koncertų turas po Lietuvą „RASTI / PASIKLYSTI“, jau gruodžio 27–ąją, šeštadienį, „ba.“ ištikimiausius klausytojus kviečia į paskutinį koncertą šiemet kultūros bare „Kablys“ Vilniuje (Kauno g. 5). Renginį PARTYZANAI SHOWCASE 2014 organizuoja leidybinė įrašų kompanija „Partyzanai“, šių metų spalį pristačiusi limituoto tiražo „ba.“ vinilinę plokštelę „Pasikeist“. Grupės gerbėjai 100 vienetų išgraibstė vos per kelias dienas.

Vakarėlio metu gruodžio 27–ąją pirmą kartą bus pristatyta ir daugiau „Partyzanų“ projektų, įgyvendintų per šiuos metus ar jau visai netrukus pasieksiančių klausytojų ausis: debiutinis elektroninės grupės BLACK WATER (Partyzanai) trumpasis albumas „Let’s Pretend“, robotikos specialisto iš Japonijos JAL trumpasis albumas „Moisture Sensitivity“ ir abstraktaus bei šiuolaikinio skambesio dukterinės įrašų kompanijos „Partyzanai Plius“ kūryba.

Renginyje taip pat gros ZOÈ ZOE (Partyzanai, Telefonplan, Local Talk), „Partyzanų“ idėjiniai vadai Mantas T. ir Gvidas, INFEKTION (Partyzanai, Partyzanai Plius), CALLI (Partyzanai, Shaded Music) ir SHN (Minimal.lt). Vizualinėmis instaliacijomis rūpinsis komanda VJ SYNTHETIC LOVE.

Apsilankiusieji renginyje gaus kalėdinę „Partyzanų“ dovaną – nemokamus dviejų naujų įrašų atsisiuntimo kodus.