Colours of Bubbles kviečia paremti… banko puolimą

Antrą šv. Kalėdų dieną, gruodžio 26 d., šį penktadienį Šiaulių klube „Blic“ savo tradicinį koncertą fanams surengs grupė „Colours of Bubbles“. Muzikantai pusiau rimtai sako, kad kalėdinį koncertą rengia kasmet, nes tai vienintelė proga pamatyti ir išgirsti juos visoms ir visiems, tik per šventes grįžtantiems į Šiaulius.

„Šiais metais visi taip pat galės paaukoti ir mūsų naujausiam projektui – kuriamam dainos „Flags“ vaizdo klipui. Kas neatvažiuos, tam skirtas specialus „Kickstarter“ puslapis“, – šypsojosi „Colours of Bubbles“ nariai.

Atkreipė ir „Kickstarter“ redakcijos dėmesį

„Colours of Bubbles“ džiaugiasi, kad jų iniciatyvą pastebėjo ne tik grupės fanai Lietuvoje ir užsienyje. Kartu su prodiusere Dagne Puodžiūnaite bei režisieriumi Titu Sūdžiumi kuriamas projektas „Kickstarter“ tinklapyje gavo statusą „Staff Pick“ („Kikstarter“ darbuotojai rekomenduoja“).

Vaizdo klipą „Flags“ planuojama filmuoti banke. Pagal Tito Sūdžiaus sukurtą scenarijų jame kelios asmenybės bandys atsiimti iš jų pavogtą tapatybę – spalvingas vėliavas.

Aukojantiems žada ir „privačią repeticiją“

Daina „Flags“ yra baigiamasis šiemet išleisto „Colours of Bubbles“ albumo „Inspired by a True Story“ kūrinys. Šis albumas šiauliečių vardą įrašė tarp pretendentų laimėti dvi Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2014 nominacijas – metų grupės ir metų roko grupės kategorijose.

Itin sėkmingus šiuos metus grupė užbaigs surengdama naujametinį koncertą gruodžio 31 dienos vakarą indie ir roko muzikos bare „Liverpool“, o parėmusiems vaizdo klipą „Flags“, grupės nariai žada atsidėkoti skaitmeninėmis įrašų kopijomis, originaliomis vėliavomis, išskirtinėmis „Skype“ sesijomis ir repeticijomis aukojantiems ar net kvietimu į sekančios vasaros muzikos festivalių užkulisius.

„Colours of Bubbles“ jau yra koncertavę tokiuose žinomuose „indie“ stiliaus renginiuose kaip „Positivus“ ir „Summer Sound“ (Latvijoje), „Tallinn Music Week“ (Estijoje), „Jyrock“ ir „Lost in Music“ (Suomijoje) ar legendinis „Reeperbahn Festival“(Hamburge, Vokietijoje).

http://www.coloursofbubbles.com