„Yaga-Ball“: pasipuošk ir laimėk kelionę į Gruziją

Elektroninės muzikos fiesta, naujojo cirko artistų pasirodymai ir beprotiški dalyvių kostiumai – visa tai jau šį šeštadienį „Yaga-Ball“ maskarade. Kasmetinis žiemos renginys vyks pramogų salėje „Vakaris Vilnius“, Pamėnkalnio g. 7.

Išskirtiniai prizai

Kaip jau įprasta, renginio organizatoriai skelbs beprotiškiausio kostiumo konkursą. Maskarado tema – beprotybė (angl. freak), o geriausių kostiumų savininkų laukia išties įspūdingi prizai.

„Kasmet vis daugiau žmonių atsižvelgia į aprangos kodą. Norime paskatinti juos dar labiau stengtis ir drauge kurti viso vakaro atmosferą, todėl šiemet prizų dar daugiau ir jie vertingesni“ – sako renginio organizatorius Anton Shoom.

Šiemet bus apdovanoti net 13 išradingiausių šventės dalyvių, o pirmos vietos laimėtojas gaus lėktuvo bilietus dviems į Gruziją. Taip pat visiems laimėtojams atiteks „Juno Reactor“ albumas „The Golden Sun of the Great East“ su grupės lyderio Ben Watkins autografu, firminiai „Yaga“ marškinėliai ir nemokamas įėjimas į kitų metų „Yaga-Ball“ maskaradą.

Visi norintys dalyvauti konkurse turės nusifotografuoti renginio vietoje įkurtoje foto studijoje. Balsavimas bus skelbiamas jau po renginio.

Naujojo cirko artistų pasirodymai

„Yaga-Ball“ maskarade laukia ir daugiau staigmenų. Tarp jų – didžiulis gimtadienio tortas ir šiuolaikinio cirko artistų pasirodymai. Bus galima išvysti kontaktinę manipuliaciją krištoliniu rutuliu, oro akrobatikos šou ir paslaptingą šiuolaikinio cirko trupės „Antigravitacija“ fluxus performansą sukurtą būtent „Yaga-Ball“ maskaradui.

„Rengiame žiūrovams specialų pasirodymą, tačiau kol kas negalime išduoti visko, kas vyks renginio metu. Norime palikti šiek tiek intrigos ir nustebinti šventės dalyvius“ – sako šiuolaikinio cirko trupės atstovas, žonglierius Mantas Markevičius.

Gros įvairią muziką

„Yaga-Ball“ – psichodelinės muzikos renginys, tačiau dvylikos valandų maratone dviejose scenose pasirodys ir reggae, dub, ska, world muzikos stilių atlikėjai bei didžėjai.

Labiausiai laukiamas šių metų atlikėjas – kompozitorius, muzikos prodiuseris, grupės „Juno Reactor“ lyderis Ben Watkins, labiausiai išgarsėjęs kaip filmo „Matrica“ garso takelio kūrėjas.

Ben Watkins savo karjerą pradėjo kaip psichodelinės muzikos atlikėjas, tačiau šiuo metu jo kuriamos ir grojamos muzikos stilius yra gerokai pasikeitęs. Jis bendradarbiauja su kitais menininkais, kuria nekomercinę, eksperimentinę muziką ir garso takelius meno instaliacijoms bei kino projektams. „Yaga-Ball“ dalyviai turės galimybę dar kartą išgirsti Ben Watkins atliekamą psichodelinę muziką.

Išankstiniai bilietai jau prekyboje: http://yegaveda.org/event-registration/?ee=1

Renginio vieta: Pamėnkalnio g. 7, Vilnius (pramogų salė „Vakaris Vilnius“, įsikūrusi „Pramogų banke“)

Laikas: sausio 31 d. 20:00 val. – vasario 01 d. 8:00 val.

Daugiau informacijos apie renginį:
www.yegaveda.org
www.facebook.com/events/965424343474720/?ref=ts&fref=ts