Kūrėjau, suklusk: „Ritmo kovos“ pakeliui į sugrįžimą

Praėjus daugiau nei dvejiems metams nuo „Ritmo kovų“ trečiosios kompiliacijos dalies pasirodymo, geriausi Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjai vėl kviečiami iš savo kietųjų diskų ištraukti giliausiai užslėptus ritminius deimantus.

Kompiliacijos rengėjai žada, jog šį kartą daugiau dėmesio bus skiriama ne naujiems vardams, o geriausio lietuviško skambesio paieškoms. Tačiau tai neužkirs kelio ir jauniesiems elektroninės muzikos kūrėjams, kurie nori prisistatyti save ir savo kūrinius plačiajai auditorijai.

„Planuojame atrinkti penkiolika stiprių kūrinių. Ankstesnėse kompiliacijos dalyse prioritetas buvo įvairovė, o dabar norime susitelkti į kokybę ir pristatyti tai, ką lietuviai sukūrė geriausio, – sakė elektroninės muzikos kūrėjų susivienijimo „Renegades of Bump“ atstovas Vitalijus Puzyriovas-Vaiperis. – Aišku, neketiname apriboti kūrėjų, iš kurių rinksimės, rato. Jeigu iš jauno prodiuserio gausime puikų kūrinį – be abejonės, jis atsiras „kovose“.

Pirmoji kompiliacijos dalis išleista dar 2010-aisiais, po metų pasirodė antra, o 2012-ųjų gruodį – trečia jos dalis. Atranka į ketvirtąją kompiliacijos dalį tęsis iki balandžio 1 dienos. Elektroninės muzikos kūrėjai, norintys, dar gali spėti pateikti savo kūrinius rengėjams elektroniniu paštu (renegadesofbump@gmail.com).