OreCast 200: 4/3 w/ Muk – NEWMAN Special

~ Jubiliejinis 200-asis OreCast skirtas anonsuoti pirmąjį liepos savaitgalį Druskininkuose vyksiantį festivalį NEWMAN. ~

~I~ dalyje Muk dėlioja savo niumano viziją. Kaip atrodo naujasis žmogus ir jo statoma ateitis? Šiame mixe sekamas pasakojimas, kuris savo nenusakomu laiku ir vieta kuria patį tikriausią futuro antico. Anot Muk, ateitis slypi amžinybėje, todėl ir ateities žmogus privalo būti šioks toks “universalas”. Toks Muk pamėgtas žaidimas erdvėlaikiais dažna kryptis jos mixuose. Šalia to, pas festivalis akcentuoja, kad šių metų tema – gamtos ir technologijų ryšys. Įsivaizduokite tripą apleistame oro uoste, metalines konstrukcijąs nukonkuruotas želiančios augmenijos, auksinių žvaigdžių lietų ant dirbtinio implanto. Plastikinio. Medinio. Neoninis-tribalizmas. Kolonija pažangių technokratų įgimtos vidinės ramybės mieste. Indonezietiškas folkas ir Stepheno Hawkingo ateities pranašystės.

~II~ šio OreCasto dalyje – lietuvių ir užsienio atlikėjų, grosiančių festivyalyje rinkinėlis. Liepos 3-6 dienomis Druskininkuose savo mašinas į darbą ir skambesį pajungs tokie atlikėjai kaip Dean Blunt, Jerry Paper, James Pants, TCF, Micachu, Lucrecia Dalt, Amnesia Scanner, Without Letters, MC Mesijus ir kt. Taip pat nemaža aibelė didžėjų, tarp kurių yra ir Muk.

II dalies tracklist’as:

1. MC Mesijus x Munpauzn – #Tu NSO
2. Dean Blunt – Hush
3. Nguzunguzu – Foam Feathers
4. Without Letters – Arch
5. Lucrecia Dalt – Glossolalia
6. Dan Bodan – Romeo
7. James Pants – Artificial Lover
8. Micachu – Slick
9. TCF – 6caec1f368219cTfd1c180hghf70f6jh54e1f0d08
10. Jerry Paper – Continuum
11. Dean Blunt – Grade
12. Lucrecia Dalt – Veta
13. James Pants – Designated Driver
14. Micachu and the Shapes – Turn Me Well
15. MC Mesijus – #Tu tinginys

NEWMAN oficialus puslapis ir feisbukas
NEWMAN renginio puslapis

Muk soundcloudas ir feisbukas

Praėjusių OreCast archyvas