Japonai Mono ir islandai Solstafir trečiadienį Vilniuje!

Jau šį trečiadienį (spalio 21) Vilniuje vyksiančiame koncerte kartu su japonais MONO magišką atmosferą kurs ir islandai SÓLSTAFIR bei progresyvieji vokiečiai THE OCEAN. Renginio kontekste nei vienos grupės nesinori vadinti tiesiog apšildančiomis – tiek SÓLSTAFIR, tiek THE OCEAN muzikantai turi ne ką mažesnį kultinį statusą ir kuria tiek pat unikalų, kiekvienam juos atradusiam klausytojui savaip ypatingą garsų meną.

“Ore” pokalbis su Solstafir po jų pirmojo koncerto Vilniuje

ir

pirmojo Mono koncerto Vilniuje įspūdžiai

SÓLSTAFIR ne per seniausiai koncertavo Vilniuje ir buvo pagrindinis vakaro akcentas sausakimšame New York klube. Kad naują albumą pernai išleidęs ketvertas yra neabejotinoje savo karjeros viršūnėje liudija ne tik koncertų maratonai, bet ir naujasis grupės darbas „Ótta“. MONO Lietuvoje lankysis trečią kartą ir tai vienintelė koncerto grupė, kurios publika koncertuose užsimerkia, norėdami patirti unikalų japonų post-rock garsų meną.

Viena už kitą ekspresyvesnės bei paveikesnę muziką kuriančios grupės pasirodys koncerte Vilniuje spalio 21 d. Kuri tą vakarą taps esmine ir svarbiausia – beliks pajausti ir nuspręsti kiekvienam koncerto lankytojui, išdrįsusiam leistis į jų hipnotizuojančias muzikos gelmes.

PROGRAMA:
18:00 // ateik
19:30 // The OCEAN
20:25 // MONO
21:50 // SÓLSTAFIR

Šiuo metu bilieto kaina – 25 EUR. Bilietus platina Tiketa. Renginio dieną bilietai kainuos 30 EUR, tad pasirūpink iš anksto.