WhaleSounds kviečia į teatrinius nardymus ,,autoBUSU”

Pozityvaus meno judėjimas „WhaleSounds“ (liet. Banginio garsai) džiaugiasi galėdamas jau antrą kartą pakviesti žiūrovus į dar vienus teatrinius nardymus – spektaklį Tymo turguje stovėsiančiame autobuse, kuris vyks gegužės 11 d. 20 val. 2017 m. Gegužės 6 d. sėkmingai pristatę pirmąjį savo spektaklį „DU TU“, WhaleSounds ir toliau neapsiriboja vien muzikiniais projektais, plėsdami savo veiklą teatre, tarpdisciplininiuose projektuose.

Naujausiame darbe žiūrovai bus pakviesti į kelionę, kurios metu klausysis autobuso vairuotojo ir palydovės pasakojimų apie žmones, sutiktus jų kelionių metu, pačius įvairiausius, pačius spalvingiausius, o kas žino, gal patys žiūrovai galės pabūti tais keleiviais? Svarbiausias kūrybinės komandos tikslas – pakviesti žiūrovus į kelionę, kurios metu jie ne tik pasiektų maršruto tikslą, bet per svetimus išgyvenimus atsigręžtų į savo pačių vidinį pasaulį, sužinotų kažką naujo apie patį save. Spektaklio kūrybinė komanda jungs teatro bei video elementus, taip pat savo sukurtus muzikinius takelius ir ne tik.

Apie patį judėjimą

„WhaleSounds“ – pozityvaus meno judėjimas, susikūręs 2015 m. Nerdami į kūrybą jie stengiasi užmegzti pokalbį su auditorija ir pakviesti drauge ieškoti neatrastų dalykų: kurti, kalbėti apie jausmus, svajoti, tikėti. Pasak „WhaleSounds”, prisiminus paprastus dalykus, gyvenimo, gamtos ir pasaulio grožį, atrandama nauja būvio gelmė.

Kūrėjų tikslas – pozityvumo kurstymas, publikos atpalaidavimas ir meditacija, kurios metu suteikiama galimybė susitikti su savimi bei išgirsti savo mintis. Tokiu būdu siekiama iš naujo atrasti vienybę, bendruomeniškumą, priminti svajones ir skatinti jų siekimą.

Naujausi „WhaleSounds“ teatriniai nardymai – jau gegužės 11 d. 20 val. Tymo turguje. Nepraleiskite progos sudalyvauti nepaprastoje kelionėje, kuri, tikėkimės, bus sėkminga – be vėjo, audrų ir smėlio akyse.

Kūrybinė grupė: Gabrielius Zapalskis, Birutė Belada Tauterytė, Jurgis Marčėnas, Ignas Lungeviius, Sandra Vasilevskaitė, Dovilė Šidlauskaitė, Vytis Silius.

Renginio naujienas sekite facebook platformoje: https://www.facebook.com/events/169492053762911/