John‘s Shower Band pristato debiutinį albumą „Shampoo“

„John‘s Shower Band“, Simonas Krukonis, Kazimieras Krulikovskis, Vainius Indriūnas ir Jonas Filmanavičius, pristato savo debiutinį albumą „Shampoo“.

Talentingi jaunosios kartos kūrėjai kūrybiniu procesu užsiiminėjo beveik metus. „Albumas yra viso mūsų kūrybinio laikotarpio atspindys. Jame yra ir agresyvių, ir liūdnų, ir džiugių dainų, todėl albumą galima vadinti tam tikra paieškų ir emocijų kelione“, – apie pirmąjį grupės albumą kalbėjo „John‘s Shower Band“ narys Kazimieras.

Pasak jo, albumo viršelis atspindi pamišimą, chaosą, kurį šiek tiek galima jausti albume, bet tuo pačiu viršelyje matoma ir albumo nuotaiką: agresyvi, liūdnoka, kartais su šviesos ar džiaugsmo proveržiais. „Galbūt kai kuriems žmonėms visa albumo viršelio estetika galėtų pasirodyti nesuprantamas sąmyšis, bet kai pamatai bendrą vaizdą ir įsigilini į detales, pradedi suprasti“, – komentavo grupės vokalistas Simonas.

„John‘s Shower Band“ savo albumą pavadino „Shampoo“. „Jeigu jau esame dušo grupė, vienas pagrindiniu ingredientų, kad tas dušas būtų geras, yra šampūnas. Tam tikra prasme, mūsų albumas yra kaip šampūnas, galintis žmogui padėtį išsivalyti po sunkios dienos, arba prieš sunkią dieną. Arba tiesiog norint pasikrauti ir eiti į pasaulį su šviežia energiją“, – tęsia Kazimieras. „Mūsų muzika yra apie apsivalymą“, – vienu sakiniu pabrėžia Simonas.

Albumo galite klausyti Spotify, o netrukus jis pasirodys ir kitais formatais.