Nuglostytos “Juodosios pumos”

Valentino dieną Antverpene įsikūrusį klubą „Trix“ aplankė „Grammy“ nominuoti, bet apdovanojimą Billie Eilish prakišę teksasiečiai „Black Pumas“. Rodos, nieko geresnio tokiai progai ir nesugalvosi – romantiškos soul žanro dainos ir saldesnis už šokoladą vokalisto balsas…

Tiesą pasakius, toks saldus, kad net norėjosi bent šiokių tokių pasirodymo „defektų“. Pradedu tikėti, kad iki begalybės nuglostyti ir perdėtai užromantinti pasirodymai yra amerikietiškas šablonas, ar bent jau teksasietiškas. Vasarą matyti „Band of Horses“ vyrukai paliko tokį patį įspūdį – užlipo ant scenos, suvaidino, kad griebia už širdies, bet taip už nieko ir nesugriebė.

Susirinkusioms vyresnio amžiaus poroms tai, rodos, visai netrukdė, ir romantika bei mobilieji telefonai pleveno ore, o nuo scenos aidėjo padėkos už išparduotą koncertą.

Na gerai, prisipažinsiu, net ir aš palingavau per „Black Moon Rising“, o važiuodama traukiniu namo dar kartą prasukau 2019 metais išleistą debiutinį grupės albumą „Black Pumas“ – nieko neprikiši, tikrai gražus. Nenustebčiau jei po kelerių metų ši grupė dominuotų esminiuose muzikos renginiuose.