“Devilstone” prašo tavo 1,2% paramos

Jau turbūt girdėjai – Devilstone 2020 yra atšauktas dėl pandemijos sukelto chaoso. Ir tai mums atnešė nuostolių, kurių nenusipelnėme. Mums ir turbūt festivalį mylinčiai publikai tai skaudžiausias ir sunkiausias įvykis per visą Devilstone istoriją. Todėl šiandien paprašysime visų Devilstone draugų palaikymo.

Liūdna ir apmaudu, bet mes nebegalėjome kokybiškai tęsti organizavimo darbų ir toliau tikėtis tokio festivalio, koks buvo planuojamas ir vertas bilieto kainos. Būtų didelė nepagarba publikai, atlikėjams, partneriams bei rėmėjams, jei tęstume darbus sakydami, kad Devilstone 2020 bus gražus. Negalėjome sau leisti abejotinos kokybės ir, svarbiausia, abejotino saugumo renginio. Tiesiog NE.

Gyventi be gyvos muzikos, be koncertų ir festivalių – liūdna. Todėl norime ir toliau Anykščiuose kurti stiprų, įvairų, menišką ir kietą muzikos festivalį. Nenuleidžiame rankų ir su dideliu užsidegimu pradedame Devilstone 2021 darbus. Jau dabar.

Jei tau patinka tai, ką mes darome, prašome tavo paramos – 1,2% nuo tavo gautų pajamų mokesčio. Juk žinai, kad tau tai nieko nekainuoja, o mums dabar tai reiškia laaaaaabai daug. Užtruksi vos kelias minutes. Kaip tai padaryti, aprašėme čia: PASKIRK SAVO GPM DEVILSTONE

Pažadame, kad kai ši pandemija bus nugalėta, mes sukursime ypatingą festivalį. Kitąmet, 2021, Devilstone vyks liepos 15–18. Ten pat, gražiuosiuose Anykščiuose, Dainuvos slėnyje.

Kosmoso dydžio AČIŪ už tavo paramą, už palaikymą.

Su meile, Devilstone

#trustYourFestival #devilstone