shishi naujos dainos išleidimą švenčia degindamos kelnes

„Melagiai užknisa. Vietoj melo, galėtumėm visi pasiklausyti muzikos, kad ir grupės „shishi“, – taip trumpai šiandien pasirodžiusį kūrinį „Liar“ (liet. melagis) pristato „shishi“ kolektyvas. Tai – jau trečia daina iš birželį išleisti planuojamo grupės albumo „Mafitishei“.

„Daina „Liar“ buvo parašyta labai šaltą žiemos naktį, negalint užmigt iš pykčio, kaip tiršta aplink mus visokio plauko melagysčių – tiek labai skaudaus ir artimo, tiek ir visai nepažįstamus žmones žeidžiančio melo“, – pasakoja vis dar truputį pikta grupės gitaristė Maria Rosa.

Naujo singlo gimimą grupė nusprendė paminėti neįprastai – iš visus metus rinktų melagių kelnių sukurti didelį laužą, o laužo pelenus vėliau panaudoti dar nenukirstiems Vilniaus parkų medžiams tręšti. Taip grupė perduoda žinutę visiems pasaulio melagiams: „Mieli melagiai, baikit meluot.“

„Kelnes rinkom metus, nuo tada, kai daina buvo parašyta. Turim šešiasdešimt septynis vienetus, bet esam įsitikinę, kad tikrieji melagiai – vis dar su kelnėm vaikšto tuščiomis gatvėmis. Kaip švęsim? Išvažiuosim į gamtą, klausysim naujos dainos ir dideliam lauže kūrensim visų apsimelavusių kelnes. Neišsigąskit – laužavietę su Vilniaus savivaldybe suderinom, išlaikysim ir madingą trijų metrų atstumą, o pelenais vėliau pamaitinsim sostinės medžius“, – dainos „krikšto“ planą pasakoja Maria Rosa.

„Liar“ atlikėjos Victoria – Dominyka Kriščiūnaitė (bosas, vokalas), Maria Rosa – Giedrė Nalivaikaitė, (el. gitara, vokalas) Frančeska – Elena Neniškytė (būgnai, vokalas) bei ją neseniai pakeitusi nauja „shishi“ būgnininkė Benadetta – Kamilė Griušytė (būgnai, vokalas) naujos dainos saugiai klausytis kviečia visose skaitmeninėse platformose: Spotify, Deezer, Amazon, itunes, Google play, Youtube ir kitur.

Naujomis dainomis, po vieną, grupė žada dalintis iki pat albumo pasirodymo birželio pradžioje. „Liar“ yra išleidžiama su Didžiosios Britanijos muzikos kompanijos „The state51 Conspiracy” pagalba, o už pagalbą įrašinėjant bei leidžiant albumą muzikantės dėkingos asociacijai „Agata“.

SPOTIFY | shishi – Liar

https://open.spotify.com/track/1i1VUu4Q2poY4Nyot0TmaC?si=pp6oWo7NRIaas08z5OnmJA