Doom metal duetas Hellhookah išleido “The Curse” vinilą

Lietuvos Doom metalo duetas Hellhookah balandžio mėnesio pabaigoje išleido savo antrajį pilnos trukmės albumą ‘The Curse’ CD ir skaitmeninio albumo formatais. Deja, vinilinės plokštelės formatu šis leidinys iki šiol nebuvo prieinamas, bet dabar viskas keičiasi! Ką tik pasirodė pirmasis ‘The Curse’ spaudimas ant 180 g LP plokštelės, dekoruotos kosmiškai juodos-pilkos spalvos sukūrio raštais. Ypač ribotas 250 vnt. tiražas išleistas bendradarbiaujant su įrašų kompanija Olde Magick Records iš Teksaso, JAV. Masteringą vinilui atliko JAV sunkiojoje scenoje pasižymėjęs prodiuseris ir garso inžinierius Tony Reed iš HeavyHead Recording Co.

Dar vis galite gauti kelias paskutines ‘The Curse’ albumo kopijas tiesiai iš grupės rašydami jiems žinutę per Facebook, arba el. paštu. Taip pat galite tiesiog įsigyti jas internetu grupės puslapyje (https://www.hellhookah.com/merch/) arba Bandcamp (https://hellhookah.bandcamp.com/merch/).

Albumas taip pat yra pasiekiamas tarptautiniais distribucijos kanalais The Cosmic Peddler (JAV) ir Kozmik Artifactz (Vokietija):

https://thecosmicpeddler.com

http://shop.bilocationrecords.com